Επίσημο «stop» στα υγρά για το άτμισμα

Επίσημο «stop» στα υγρά για το άτμισμα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019 12:43

Επίσημο «stop» στα υγρά για το άτμισμα. 

Η Νέα Υόρκη έγινε η πρώτη πόλη στην Αμερική, στην οποία απαγορεύτηκε η πώληση όλων των υγρών αναπλήρωσης με γεύσεις για ηλεκτρονικά τσιγάρα, μετά τα θανατηφόρα κρούσματα της πνευμονικής ασθένειας, που συνδέονται με το άτμισμα.

Πρόσφατα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίστηκε κατά του ατμίσματος, κάνοντας λόγο για «πιο επικίνδυνο προϊόν από ό,τι θεωρούσε πολύς κόσμος» και προανείγγειλε μέτρα ακόμα και για την απαγόρευσή του στις ΗΠΑ, γεγονός που έχει προκαλέσει πανικό στην αγορά. Περισσότεροι από 400 άνθρωποι σε όλες τις ΗΠΑ έχουν ασθενήσει από μια μυστηριώδη πνευμονική νόσο που φαίνεται να σχετίζεται με το άτμισμα, σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC). Έξι από τους ασθενείς έχασαν τη ζωή τους.

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο ανακοίνωσε ότι θα απαγορευτούν όλα τα υγρά αναπλήρωσης με γεύσεις για ηλεκτρονικά τσιγάρα, με εξαίρεση τα μεντόλ και καπνού, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σοβαρή πνευμονική ασθένεια.

Πηγή : www.minimarketmag.gr

Read 8432 times
Login to post comments

Μικρή Λιανική

  • Λαθρεμπόριο
  • Καπνοβιομηχανίες
  • Ηλεκτρονικό Τσιγάρο
Post by Διαχειριστής
- Αυγ 06, 2020
Το παρεμπόριο τσιγάρων δείχνει να έχει περιοριστεί τον τελευταίο καιρό, ως αποτέλεσμα του ...
Post by Διαχειριστής
- Ιουλ 16, 2020
Ενισχύει την παρουσία της στη μικρή λιανική η BAT.  Η British American Tobacco ενισχύει την παρουσία της ...
Post by Διαχειριστής
- Ιουλ 08, 2020
Τα κράτη μέλη της ΕΕ θα ζητήσουν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αυτήν την εβδομάδα να θέσει τα καινοτόμα προϊόντα καπνού, ...

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…