Δελτίο Τύπου_Συνάντηση με το Κοινοβουλευτικό Κόμμα ''Το Ποτάμι''

Δελτίο Τύπου_Συνάντηση με το Κοινοβουλευτικό Κόμμα ''Το Ποτάμι''

EDITORIAL Πέμπτη, 16 Νοέμβριος 2017 12:52

Αρ. Πρωτοκόλλου 1284/16.11.2017

Εγκεκριμένο Σωματείο-Αρ. Μητρώου Συνδικάτου 29934/307/2013

Ειδικός Αριθμός: 6228

Α.Φ.Μ. : 997547815

Τηλ. Επικοινωνίας 210-3302840, email: grammateia@spekamila.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ»

Στα πλαίσια ενημέρωσης των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, το Προεδρείο του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων, Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής, μαζί με τον Νομικό Σύμβουλο κο. Παπαγιάννη συναντήθηκαν στην Βουλή των Ελλήνων στα γραφεία τους την Παρασκευή 10.11.2017.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση ήταν ο βουλευτής κος. Γεώργιος Μαυρωτάς και οι επιστημονικοί σύμβουλοι κα. Άντα Γαρουφαλιά και κος. Παρασκευάς Γεωργίου.
Επί τρίωρο έγινε μια διεξοδική και αναλυτική ενημέρωση προς τον βουλευτή κο. Μαυρωτά και τους συμβούλους του για όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας.

Η υπόσχεση που λάβαμε από τον βουλευτή κο. Μαυρωτά και τους συμβούλους του, ήταν ότι θα ξεκινήσουν πρωτοβουλίες ενημέρωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας και των Ευρωβουλευτών του συγκεκριμένου κόμματος.

Επίσης, θα κατατεθούν εξειδικευμένες ερωτήσεις προς τα Αρμόδια Υπουργεία που ασχολούνται με τον Κλάδο μας ώστε να υπάρξει πίεση για άμεση λύση των προβλημάτων μας από την σημερινή συγκυβέρνηση Σύριζα – ΑΝΕΛ.

Το Προεδρείο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου θέλει να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον κο. Μαυρωτά και τους συνεργάτες του για την κατανόηση των προβλημάτων μας αλλά και για τις υποσχέσεις υποστήριξης.

Για το Δ.Σ.

 

Read 1148 times
Login to post comments

Μικρή Λιανική

  • Λαθρεμπόριο
  • Καπνοβιομηχανίες
  • Ηλεκτρονικό Τσιγάρο
Post by Διαχειριστής
- Ιαν 03, 2019
Ανένδοτο αγώνα κατά του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση, σε μια ...
Post by Διαχειριστής
- Ιαν 22, 2019
«Χασούρα» εκατομμυρίων για το δημόσιο τα λαθραία τσιγάρα.  Φορτίο με περισσότερα από 10 εκατ. λαθραία ...
Post by Διαχειριστής
- Δεκ 12, 2018
Προσφυγή στο ΣτΕ κατά των δύο ερμηνευτικών εγκυκλίων επί της νέας νομοθεσίας, με την οποία ουσιαστικά οι επιχειρήσεις ...

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…