ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΠΝΙΚΩΝ

Επίσημος τιμοκατάλογος χρέωσης καπνοβιομηχανικών προϊόντων Imperial Tobacco Hellas

Αγαπητοί συνάδελφοι ,
Σήμερα ανακοινώνουμε τις επίσημες χρεώσεις των σημάτων της αντιπροσωπείας – καπνοβιομηχανίας Imperial Tobacco Hellas .

 

Αυτά  που πρέπει να μελετήσετε στους 2 αναρτημένους πίνακες είναι τα εξής:

Στον πίνακα 1 ο ειδικός φόρος κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ.) που είναι με κόκκινο χρώμα σημαίνει ότι η μέχρι τώρα διάθεση των συγκεκριμένων σημάτων διατίθεντο στο λιανεμπόριο με την φορολογία καπνικών του έτους 2012.

Από έγγραφες διαβεβαιώσεις που υπάρχουν από την καπνοβιομηχανία Imperial Tobacco Hellas ,τα εν λόγω σήματα έχουν εξαντληθεί (στοκ παλιάς φορολογίας ) και από την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκονται στο λιανεμπόριο τα νέα σήματα με ειδικό φόρο κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ.) του 2013.

Ρητά και δεσμευτικά η καπνοβιομηχανία Imperial Tobacco Hellas μας διαβεβαίωσε ότι ποτέ δεν παραβίασε το ισχύων ποσοστό αποφορολογημένης αξίας για το δίκτυο ,δηλαδή το 39,60% .

Επιπροσθέτως ,μας ενημέρωσαν για τα σήματα που αυτή την περίοδο βρίσκονται σε επιδότηση και τα οποία σας γνωστοποιούμε (πράσινο χρώμα ).

Η καπνοβιομηχανία Imperial Tobacco Hellas μας διαβεβαίωσε επίσης ότι τον Μάρτιο που θα υπάρξει νέος τιμοκατάλογος χρεώσεων προς το δίκτυο ,θα μας το γνωστοποιήσει ώστε να γίνει γνωστό προς όλους τους συναδέλφους του λιανεμπορίου .

 

Αγαπητοί συνάδελφοι ,

 

Στον πίνακα 2 θα πρέπει να προσέξετε τις 2 τελευταίες στήλες (χρώμα σιελ )για το ποσό κερδοφορίας μικτού κέρδους που πρέπει να ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ από τους προμηθευτές σας .

 

Σε κάθε περίπτωση ,το Σωματείο Επαγγελματιών Περιπτερούχων & Καπνοπωλών Μικρής Λιανικής Αττικής θα είναι πάντα ένας αξιόπιστος φορέας για την σωστή & έγκυρη ενημέρωση όλων των συναδέλφων της Μικρής Λιανικής όχι μόνο για το λιανεμπόριο του νομού Αττικής αλλά και γενικότερα για όλη την Ελλάδα .

Πίνακας 1

Πίνακας 2


Πηγή: www.synpeka.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top