ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΠΝΙΚΩΝ

Επίσημος τιμοκατάλογος χρέωσης καπνοβιομηχανικών προϊόντων ΣΕΚΑΠ ΑΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι ,Το Σωματείο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών Μικρής Λιανικής Αττικής στα πλαίσια της σωστής ενημέρωσης

όλων των συναδέλφων στον Ν.Αττικής αλλά και γενικότερα σε όλους στην Ελλάδα σήμερα κάνει γνωστά όλα τα σήματα της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ Α.Ε καθώς και ποια επιδοτούνται από αυτήν .

Στους επόμενους 2 πίνακες που απεικονίζονται με γαλάζιο χρώμα είναι τα επιδοτούμενα σήματα για το λιανεμπόριο.

Ειδικότερα ,τα σήματα που περιέχουν 25 τσιγάρα ανά πακέτο έχουν επιδότηση για το λιανεμπόριο 39,65% επί της αποφορολογημένης τιμής έναντι του 31,3% που ισχύει για τα σήματα που περιέχουν 20 τσιγάρα ανά πακέτο.

Επίσης ,πριμοδοτείται με 36,65% επί της αποφορολογημένης τιμής έναντι του 31,3% και ο καπνός Cooper 25gr .

Όλα αυτά τα διευκρινίζουμε διότι μερικοί παλαιοσυνδικαλιστές που εδώ και χρόνια άγονται και φέρονται ως ειδήμονες στον χώρο ,το μόνο που κάνουν είναι να παραπληροφορούν εσκεμμένα τους συναδέλφους του λιανεμπορίου υπέρ συγκεκριμένης καπνοβιομηχανίας αλλά και ορισμένων χονδρεμπόρων καπνικών .

Σε κάθε περίπτωση ,το Σωματείο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών Μικρής Λιανικής Αττικής γνωστοποιεί σήμερα τα συγκεκριμένα στοιχεία για να γνωρίζουν οι συνάδελφοι τι πρέπει να απαιτούν από τους προμηθευτές τους διότι η παραχώρηση της επιδότησης της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ Α.Ε. παρακρατείται από πολλούς χονδρεμπόρους καπνικών για ιδίων όφελος.

Συνάδελφοι,

ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ .

Η καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ ΑΕ έδειξε εμπράκτως όχι μόνο τώρα αλλά και από το παρελθόν ότι στηρίζει την Μικρή Λιανική και αυτό πρέπει να πράξουμε κι εμείς να την στηρίξουμε ανάλογα.

Στις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε σχετικούς πίνακες με όλα τα σήματα ανά καπνοβιομηχανία που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα .

Πίνακας 1

Πίνακας 2

Πηγή : www.synpeka.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top