ΚΛΑΔΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση του Αγωνιστικού ΜΕτώπου ΠΕριπτερούχων ΚΑπνοπωλών

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου

Το Τελευταίο χρονικό διάστημα, παίρνοντας υπόψη, α. την σημερινή οικονομική πολιτική κατάσταση β. την ραγδαία επιδείνωση της θέσης των Περιπτερούχων και Καπνοπωλών γ. την θέση που έχουν οι συνδικαλιστικές πλειοψηφίες σε Γ.Σ.Ε.Β.Ε, σε Ο.Ε.Β.Ε.Μ και Συλλόγου Περιπτερούχων στο Νομό μας, συγκροτήθηκε καταρχήν επιτροπή πρωτοβουλίας από συναδέλφους με στόχο την οργάνωση, συσπείρωση των συναδέλφων απέναντι στην βαρβαρότητα των πολιτικών των μέχρι τώρα κυβερνήσεων Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ, της σημερινής τρικοματικής κυβέρνησης Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ και των αντιδραστικών κατευθύνσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με όποια μορφή και αν εκφράζεται αυτή – ΔΝΤ, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα , Τρόικα κ.λπ.

 

Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις, συζητήσεις, περιοδείες καταλήξαμε σε συγκρότηση μόνιμης επιτροπής που στόχο θα έχει την συσπείρωση όλου του κλάδου με παραστάσεις, συναντήσεις, συνελεύσεις και κάθε μορφής κινητοποιήσεων όπως απεργίες, συλλαλητήρια, καταλήψεις κ.λπ. για την προώθηση των χρόνιων προβλημάτων του κλάδου μας σε κοινή δράση, με όλα τα πλατιά λαϊκά στρώματα που πλήττονται το ίδιο από την βαρβαρότητα των αντιλαϊκών πολιτικών.

Αποκτά σήμερα ιστορική αναγκαιότητα η δημιουργία ενός κοινωνικού λαϊκού μετώπου δυνάμεων απέναντι στο μέτωπο βιομηχάνων, πολυεθνικών. Άμεσα προχωράμε σε συναντήσεις, σε ανοιχτή εκδήλωση – συγκέντρωση του κλάδου, σε κοινή δράση με επιτροπές αγώνα άλλων συναδέλφων επαγγελματιών, με στόχο τον συντονισμό για κοινή δράση αντίστοιχα με όλους τους συναδέλφους μας σε Πανθεσσαλικό επίπεδο.

Άμεσα θα προχωρήσουμε σε συνέντευξη τύπου για να παρουσιάσουμε ολοκληρωμένα τις θέσεις μας.

Αγωνιστικό ΜΕτωπο ΠΕριπτερούχων ΚΑπνοπωλών Μαγνησίας Α.ΜΕ.ΠΕ.ΚΑ.

Για την Γραμματεία

 

Κόκκορης Παναγιώτης (6971938756)

 

Τριανταφυλλάκος Τάκης (6973239451)

 

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top