ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Παρανομίες ορισμένων Δήμων της χώρας σε βάρος Περιπτερούχων Καπνοπωλών

Δυστυχώς στην Ελλάδα του σήμερα ορισμένοι Δήμαρχοι καθώς και ορισμένοι υπηρεσιακοί δημοτικοί υπάλληλοι παρανομούν σε βάρος των περιπτερούχων καπνοπωλών ηθελημένα ή εν αγνοία τους.

Πολλοί συνάδελφοι μας, μας έχουν ενημερώσει ότι ορισμένοι Δήμοι της χώρας αποστέλλουν διάφορα εκβιαστικά έγγραφα και υπέρογκα πρόστιμα προς αυτούς αγνοώντας την νέα εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας.

Το φαινόμενο αυτό είναι σύνηθες διότι ουδείς ασχολείται με την ενημέρωση των αρμόδιων υπηρεσιών των Δήμων αλλά και του εκάστοτε Δημάρχου, με αποτέλεσμα να έχουμε «καραμπόλες» και γκάφες από διαφόρους.

Επειδή αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί σε βάρος του κλάδου των Περιπτερούχων Καπνοπωλών, καλό θα ήταν οι Δήμαρχοι στο εξής να προσέχουν περισσότερο τις διατάξεις και τις εγκυκλίους που αφορούν τα περίπτερα.

Το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Λιανεμπόρων Ψιλικών Ειδών Αττικής δεν θα μείνει απαθές σε αυτή την ερμαφρόδιτη κατάσταση και συμπεριφορά ορισμένων Δημάρχων και σε κάθε τέτοια περίπτωση στο μέλλον θα στραφεί και νομικά εναντίον τους.

Δεν θα χαριστούμε πλέον σε λίγους Δημάρχους που αντί να ασχολούνται με τα κοινά το μόνο τους μέλημα είναι να ξημεροβραδιάζονται σε πρακτορεία στοιχημάτων τζογάροντας ή να κάνουν πιάτσα στη Λεωφόρο Συγγρού και στη Λεωφόρο Αθηνών ψάχνοντας να σβήσουν τα ομοφυλοφιλικά  τους πάθη.

Και ο νοών νοείτω.

Μην μας αναγκάσετε πλέον να αρχίσουμε να μιλάμε με ονοματεπώνυμα γιατί θα αρχίσει να γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

Οι γιάφκες της παρανομίας των δημαρχιακών θώκων πρέπει να λάβουν τέλος.

Σήμερα δημοσιεύουμε επίσημα έγγραφα του Δήμου Αγίας Παρασκευής καθώς και τη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας.

Όλοι οι συνάδελφοι να ενημερωθούν και με το συγκεκριμένο έγγραφο(εγκύκλιο) να αντιμετωπίσουν τον κάθε Δήμο που παρανομεί εις βάρος τους.

 

 

 

Έγγραφο (Εγκύκλιος)

 

Πηγή: www.spekamila.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top