ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Κουκουλοφοροι Παρακρατικοι εμπορευονται λαθραια τσιγαρα

Επιστολή με αποδέκτη τον Σίμο Κεδίκογλου απέστειλαν οι κάτοικοι των Εξαρχείων καταγγέλλοντας παράνομες δραστηριότητες σε κτίριο της ΕΣΗΕΑ επί της οδού Ζαΐμη 11, το οποίο έχει παραχωρηθεί, όπως αναφέρουν, σε αναρχικές παρακρατικές ομάδες. Στην επιστολή τους καταγγέλλουν ότι στο υπόγειο του εν λόγω κτιρίου αποθηκεύονται λαθραία τσιγάρα, τα οποία πωλούν λαθρομετανάστες στην οδό Στουρνάρη, βόμβες μολότοφ και ναρκωτικές ουσίες.

Οι κάτοικοι αναφέρουν μάλιστα πως το Υπουργείο Πολιτισμού πριν κάποια χρόνια είχε δαπανήσει 500.000 ευρώ για την αναπαλαίωση του νεοκλασσικού αυτού κτιρίου. Η αστυνομία το 2010 είχε κάνει έφοδο στο κτίριο και είχε βρει αντιασφυξιογόνες μάσκες, κουκούλες και γάντια, ενώ στον χώρο υπήρχε και μεγάλη ποσότητα μπουκαλιών για την κατασκευή μολότοφ. Το κτίριο σήμερα στους εσωτερικούς του χώρους είναι κυριολεκτικά διαλυμένο.

Ο Σαμαράς είχε υποσχεθεί ότι θα βγάλει τις μάσκες από τους παρακρατικούς εμπρηστές αν εκλεγεί πρωθυπουργός, αλλά όπως διαπιστώνουν και οι “Φοβισμένοι Κάτοικοι Περιοχής Εξαρχείων” οι δουλειές των παρακρατικών κουκουλοφόρων όχι μόνο καλά κρατούν αλλά έχουν επεκταθεί και στο εμπόριο λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών.

Όπου υπάρχει κατάληψη κτιρίου από τους κουκουλοφόρους παρακρατικούς υπάρχει μια εστία ανομίας και φόβου για τους νομοταγείς κατοίκους. Οι “αντι-φασίστες” και “ανθρωπιστές” εκμεταλλεύονται τους λαθρομετανάστες και τους χρησιμοποιούν για να πωλούν λαθραία τσιγάρα και ναρκωτικά, τρομοκρατώντας τους κατοίκους ώστε να μην αντιδρούν, γιατί όπως και να το κάνουμε αν δεν έχεις ιδανικά ο μόνος θεός που μπορείς να πιστέψεις είναι το χρήμα.

Πηγή: www.synpeka.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top