ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Χρυσοδάκτυλοι! Στα χέρια της αστυνομίας σπείρα με μέλος… αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ!

Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εταιρειών εμπορίας τσιγάρων αλλά και τωνκοσμηματοπωλών. Έκλεβαν φορτηγά με χιλιάδες πακέτα τσιγάρα, αλλά και με τη μέθοδο του ριφιφι κοσμηματοπωλεία. Μόνο με τρία χτυπήματα είχαν λεία πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ!

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της σπείρας και τελικά κατάθεραν να συλλάβουν τα έξι από τα 8 μέλη της.

Μεταξύ των συλληφθέντων όμως ήταν και ένας 44χρονος ανθυπαστυνόμος της ΕΛ.ΑΣ.
Τα μέλη της σπείρας οι περισσότεροι ομογενείς από το Καζακστάν είχαν πολύ καλή οργάνωση. Ήταν οπλισμένοι αλλά και εξοπλισμένοι με την τελευταία τεχνολογία.

Ο αστυνομικός είχε τον ρόλο ενημέρωσης για την κινήσεις της αστυνομίας

Οι δράστες αναλάμβαναν όλα τα άλλα. Παρακολουθούσαν τα φορτηγά με τα τσιγάρα και την κατάλληλη στιγμή έκοβαν το δρόμο και τα έκλεβαν ολόκληρα. Με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων “μπλόκαραν” ακόμη και το δορυφορικό σήμα που εκπέμπει το αντικλεπτικό σύστημα των φορτηγών με gps.


Οι δράστες ήταν βαριά οπλισμένοι ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Ανάλογη οργάνωση έδειχναν και στις διαρρήξεις κοσμηματοπωλείων. Νοικιαζαν το διπλανό κατάστημα και ύστερα με την… ησυχία τους έκαναν τη δουλειά τους.


Τα μέλη της σπείραν προσποιούνταν τους αστυνομκούς και σταματούσαν τα φορτηγά για… έλεγχο ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποίησαν αχυρανθρώπους. Πλήρωσαν δηλαδή άτομα για να αγοράσουν κινητά ή να νοικιάσουν αυτοκίνητα ώστε οι ίδιοι να μην είναι δυνατό να αναγνωριστούν από μάρτυρες ή να εντοπιστούν από τις τηλεφωνικές τους συνομιλίες.
Η υπόθεση αυτή όμως είχε και … δεύτερη απώλεια για την αστυνομία. Ένας αστυνομικός αποδείχθηκε ελαφροχέρης. Κατά τη σύλληψη κάποιων μελών της σπείρας ο αστυνομικός έβαλε χέρι στα κινητά και τα χρήματά τους και έτσι διώκεται και αυτός.

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top