ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Δικαστική απόφαση κατά της Ομοσπονδίας “μαϊμού” των Περιπτερούχων –Καπνοπωλών Ελλάδος

Εχθες ημέρα Τετάρτη 18/12/13 με δικαστική απόφαση καθαιρέθηκε η προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ελλάδος, η οποία επί πολλά χρόνια πρόσφερε πολλές υπηρεσίες υπέρ των καπνοβιομηχανιών και κατά των συναδέλφων του κλάδου.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο αποφάσισε και εξέδωσε προσωρινή διαταγή μέτρων ώστε η νυν παράνομη διοίκηση να παραδώσει σφραγίδα και όλα τα σχετικά έγγραφα σε άλλους συναδέλφους.

Η νέα προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας που θα συσταθεί θα ανακοινωθεί το μήνα Φεβρουάριο 2014 αφού πρώτα πάρει έγκριση με νέα απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη θεωρείται σοβαρή για τα τεκταινόμενα του συγκεκριμένου κλάδου και φυσικά η ιστοσελίδα μας θα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει σε εύθετο χρόνο για όλα τα νέα που θα υπάρξουν.

Υστερόγραφο: Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σταλεί εξώδικο στους συναδέλφους που κέρδισαν στο δικαστήριο, από την νυν διοίκηση που έχασε τα “οφίκια”, για προσφυγή που καταθέτουν την επόμενη Δευτέρα για ακύρωση της συγκεκριμένης απόφασης.
Σημειωτέων ο δικηγόρος και οι εναγόμενοι δεν είχανε παραστεί στο δικαστήριο την περασμένη Τρίτη για λόγους που αυτοί μόνο γνωρίζουν.

Οι εξελίξεις τρέχουν !…

 

Πηγή: www.spekamila.gr www.synpeka.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top