ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Μεγάλες αποκαλύψεις για το συμβαίνει στο κλάδο Περιπτερούχων – Καπνοπωλών

Τη Δευτέρα 30/12/2013 και ώρα 09:00 στη συγκεκριμένη εκπομπή (Με ανοιχτά αυτιά – Έψιλον TV) θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά όλα τα κλαδικά θέματα που αφορούν περιπτερούχους – καπνοπώλες και καταστήματα ψιλικών.

Ό χρόνος παρουσίασης online που έχει παραχωρηθεί από το συγκεκριμένο κανάλι για να γνωστοποιηθούν στην κοινή γνώμη – συναδέλφους – συνεργάτες όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τα τελευταία τρία χρόνια τη Μικρή Λιανική είναι 45 λεπτά. Όσοι ενδιαφερόμενοι θέλουν να παρέμβουν στη συζήτηση μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του τηλεφωνικού κέντρου του σταθμού.

Στη συζήτηση θα συμμετέχει ο πληρεξούσιος δικηγόρος κ. Ευάγγελος Παπαγιάννης καθώς και μέλη του Δ.Σ. του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων-Καπνοπωλών και Ψιλικών Ν. Αττικής.

Σημείωση Συντακτικής ομάδος synpeka.gr

Επειδή η συγκεκριμένη συζήτηση απασχολεί χιλιάδες κόσμο καλό θα είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι να τη γνωστοποιήσουν παντού.

Με ανοιχτά αυτιά

Καθημερινά από τις 06:30 έως τις 10:30.

O Νίκος Νικολόπουλος μαζί με τη δημοσιογράφο Αμέλια Αναστασάκη ξεκινούν τη μέρα μας με μία μαχητική, αναλυτική, κριτική εκπομπή, που λέει πάντα τα πράγματα με το όνομά τους.

Η επικαιρότητα στο μικροσκόπιο για τους τηλεθεατές που θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα!

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top