ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Αποστολή Εξωδίκου σε Καπνοβιομηχανίες και Αντιπροσώπους Καπνικών

Απεστάλη Εξώδικο σε 6 Καπνοβιομηχανίες και 15 Αντιπροσώπους καπνικών Ν. Αττικής μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής.

Το ίδιο Εξώδικο κοινοποιήθηκε προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού, Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών καθώς και σε όλα τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα και Αρμόδια Όργανα που εμπλέκονται με τον Κλάδο μας.

Η σημερινή δημοσιοποίηση του Εξωδίκου οφείλεται σε πάρα πολλούς λόγους που αφορούν τις εξελίξεις των επόμενων ημερών που θα συμβούν στην Ολομέλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η κατάθεση από το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικού νομοσχεδίου και  άρθρου (Άρθρο 78) που αφορά Καλλικρατικούς Δήμους είναι ο επικήδειος λόγος για τους Περιπτερούχους – Καπνοπώλες.

Θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και εταιρείες που συναλλάσσονται με τον Κλάδο μας να δραστηριοποιηθούν ώστε να αλλάξουν νομοθετικά όλες οι διατάξεις που μας αφορούν με τον Νόμο 4093/2012.

Πέραν όλων των άλλων έχουνε εισηγηθεί προς τις Καπνοβιομηχανίες μια πρόταση η οποία μπορεί να προστατέψει στο μέλλον όλα τα κακός κείμενα.

Αναλυτικότερα…

Είναι επιτακτική ανάγκη η ίδρυση σε κάθε Καπνοβιομηχανία και όχι μόνο σε αυτές Τμήματος Νομικής προστασίας των Περιπτερούχων – Καπνοπωλών.

Αυτό το Τμήμα πρέπει να στελεχωθεί με άτομο που να ξέρει πολύ καλά την Λιανική και να επανδρωθεί με Νομικούς που να γνωρίζουν όλα τα θεσμικά θέματα που αφορούν τον Κλάδο της Μικρής Λιανικής.

Δυστυχώς έως τώρα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος ηθελημένα ή αθέμμιτα διότι έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο οι Νομικοί Σύμβουλοι των Καπνοβιομηχανιών να μην γνωρίζουν εξειδικευμένα προβλήματα που μας απασχολούν.

Οι εποχές αλλάζουν θα πρέπει άμεσα να εναρμονιστούμε, οργανωθούμε και θωρακιστούμε ανάγοντας το θεσμό του Περιπτέρου ως το Επίσημο Όργανο Είσπραξης Εμμέσων Φόρων για το Ελληνικό Δημόσιο.

Πιστεύουμε ότι η πρόταση μας θα ληφθεί έστω μετά από χρόνια σοβαρά υπόψη και θα πρυτανεύσει η λογική «Γυρίζουμε Σελίδα…Βλέπουμε Μπροστά»

Διαβάστε εδώ το Εξώδικο

Για το Δ.Σ.

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top