ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Δελτίο Τύπου : Αποτελέσματα συνάντησης με Γενικό Γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Ρήγα

Σήμερα έγινε προκαθορισμένο ραντεβού στη Βουλή των Ελλήνων με τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Ρήγα.

Η συνάντηση διήρκησε επί 2ωρο και κατατέθηκαν προς αυτόν σχετικά έγγραφα που αφορούν αποφάσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, Οδηγίες Ευρωπαϊκής Ένωσης που όλα αυτά τα έγγραφα αποδεικνύουν για ποιο λόγο το επάγγελμα του Περιπτερά – Καπνοπώλη πρέπει να παραμείνει κλειστό.

Επίσης εδόθησαν έγγραφα που αφορούν την «εξαφάνιση» από το ταμείο Αρωγής Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου μεγάλο χρηματικό ποσό (24 εκατομμύρια Ευρώ).

Έγινε διεξοδική συζήτηση, όσο αφορά διατάξεις του νόμου 4093/2012 καθώς και τι επιπτώσεις και παρενέργειες φέρνει αυτός ο νόμος στον κλάδο μας.

Συμφωνήθηκαν τα κάτωθι…

Αποστολή σχέδιο νόμου και προτάσεων από το νομικό τμήμα του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής καθώς και αιτιολογική έκθεση.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Συνδικάτου κ. Ευάγγελος Παπαγιάννης θα αποστείλει προς όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα την εισήγηση – πρόταση του Συνδικάτου μας, η οποία θα εξεταστεί από τα Νομικά Τμήματα της Βουλής και θα προταθεί για να ψηφιστεί στην ολομέλεια ένα νομοσχέδιο το οποίο θα περιλαμβάνει τα πάντα όσων αφορά του Περιπτερούχους – Καπνοπώλες.

Το ποιες δυνάμεις θα πολεμήσουν την μη ψήφιση του θα το δείξει η πράξη και η Ιστορία.

Οι εξελίξεις καθώς και οι επαφές με όλα τα Κοινοβουλευτικά κόμματα εντείνονται και για ότι νεότερο υπάρχει θα σας ενημερώνουμε.

Για το Δ.Σ.

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top