ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Συνάντηση του Δημάρχου Χρ. Βρεττάκου με τους περιπτερούχους του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

 

Με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους περιπτερούχους της πόλης μας. Η προσέλευση των επαγγελματιών άγγιξε το εκατό τοις εκατό, ενώ παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Συνδέσμου των περιπτερούχων Πειραιώς & Περιχώρων και εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η νέα κανονιστική διάταξη για την χωροθέτηση των περιπτέρων, την οποία ετοιμάζει ο Δήμος, ενώ παράλληλα αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος και για άλλα ζητήματα, όπως το ετήσιο τέλος που πληρώνουν τα περίπτερα για την κατάληψη του κοινοχρήστου χώρου, η αισθητική των κατασκευών κ.α.

Ο Δήμαρχος, Χρήστος Βρεττάκος, ξεκίνησε την σύντομη εισήγηση του λέγοντας ότι «θεωρήσαμε καθήκον μας πριν αποφασίσουμε για εσάς, να μιλήσουμε με εσάς», δεσμεύθηκε ότι «το ετήσιο τέλος που πληρώνουν οι περιπτερούχοι θα μειωθεί κατά 50%, από 20€/τμ σε 10€/τμ γιατί κατανοούμε ότι σε αυτή την δύσκολη κατάσταση ο τζίρος σας έχει μειωθεί δραματικά και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να σας στηρίξουμε», ενώ τόνισε ότι «θέλουμε να βρεθεί μία λύση που θα είναι λειτουργική και για τους επαγγελματίες και για την πόλη».

Η τελική πρόταση της δημοτικής αρχής θα έχει διαμορφωθεί και θα τεθεί σε διαβούλευση μέχρι το τέλος Μαρτίου.

 

http://keratsinivoice.blogspot.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top