ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΠΝΙΚΩΝ

Επίσημος τιμοκατάλογος χρέωσης καπνοβιομηχανικών προϊόντων ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε.

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Σήμερα ανακοινώνουμε τα σήματα της καπνοβιομηχανίας ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. καθώς και τα επιδοτούμενα (διαφορετικές χρεώσεις) προς το Λιανεμπόριο Μικρής Λιανικής. 
Παρατηρώντας τους δυο πίνακες μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε ότι τα περισσότερα σήματα της Ελληνικής Καπνοβιομηχανίας ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. είναι σε καθεστώς επιδότησης. 
Η επιδότηση φτάνει μέχρι και σε ποσοστό 79,46 % στο σήμα AMERICAN LEGEND WHITE & RED.  
Επίσης ο καπνός GEORGE KARELIAS & SONS επιδοτείται εξολοκλήρου πάνω από 100% με ζημία καθώς η στρατηγική πολιτική είναι να κρατηθεί σε φθηνή τιμή το συγκεκριμένο σήμα της. Όλο το ποσοστό της Μικρής Λιανικής καθώς και των αντιπροσώπων είναι σε επιδότηση από την καπνοβιομηχανία ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. πέραν του κόστους παραγωγής του συγκεκριμένου προϊόντος και καλύπτεται από τους ίδιους εξ’ ολοκλήρου ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ.)προς το Ελληνικό Δημόσιο.

Θα πρέπει όλοι οι συνάδελφοι να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή και να μελετήσουν καλά τον 2ο πίνακα ώστε να γνωρίζουν τι πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ από τους προμηθευτές τους όσον αφορά τα συγκεκριμένα σήματα που επιδοτούνται.
Λόγω της μεταβατικής περιόδου που διανύουμε ,δηλαδή της κατάργησης του πρατηριακού καθεστώτος και την αντικατάσταση με αντιπροσώπους έχουν παρατηρηθεί έντονα τα φαινόμενα ότι οι επιδοτήσεις των καπνοβιομηχανιών δε φτάνουν στο λιανεμπόριο για πολλούς και διαφόρους λόγους.
Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να δώσουνε ιδιαίτερη προσοχή σε σήματα διαφόρων καπνοβιομηχανιών με την ίδια ονομαστική τιμή και να κάνουν σύγκριση του εμπορικού μικτού κέρδους για αυτούς.

Αγαπητοί συνάδελφοι ,οι καιροί αλλάζουν και πρέπει άμεσα να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που αφορούν τον κλάδο μας.

Τις επόμενες ημέρες και αφού διασταυρωθούν όλες οι πληροφορίες, θα σας παρουσιάσουμε και τυχών επιδοτούμενα σήματα από άλλες καπνοβιομηχανίες.

Προσπαθήστε πάντα να πουλάτε σήματα τσιγάρων που έχετε καλό εμπορικό κέρδος

Πίνακας 1

Υποσημείωση : Στα σήματα που είναι με κίτρινο χρώμα ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ.) είναι με τη φορολόγηση του 2012 μέχρι εξαντλήσεως αποθέματος (στοκ)

Πίνακας 2


Πηγή: www.synpeka.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top