EDITORIAL

Eλληνα Πολίτη, Ψυχή της Ιστορίας, έξω απ’ τα δόντια τη γνώμη σου να λες σε Βασιλιάδες και κάθε λογής Διαφεντευτές

Νέα κυβέρνηση νέα σελίδα

Μετά από σαράντα χρόνια σήψης, αρπαχτής, διαφθοράς και ακηδίας του πολιτικού κόσμου και του λαού έναντι της πατρίδος, η Ελλάδα και ο λαός της ανοίγουν την καινούρια τους σελίδα στον ιστορικό τους βίο, αρχίζοντας ένα νέο ταξίδι εν μέσω καταιγίδων, με αβέβαιο το αραξοβόλι του εθνικού σκάφους.!!!!

Ένα σκάφος το οποίο πλοηγούν “για πρώτη φορά άνθρωποι της Αριστεράς” με μηχανικούς, υπομηχανικούς, λοστρόμους και μούτσους που υπηρέτησαν στο πολυτελές σκάφος του Τιτανικού και το οδήγησαν στο ναυάγιο. Πρόκειται για τον κόσμο του δοσιλογικού ΠΑΣΟΚ, ο οποίος πήδησε στο νέο σκάφος του άλλου σοσιαλισμού για να αποφύγει την τιμωρία, και να διατηρήσει ή ν’ ανακτήσει νέα προνόμια.!!!!

Αυτός ο πολιτικός δοσιλογισμός είναι περισσότερο εθνικά επικίνδυνος από τον μαυραγιορητικό δοσιλογισμό της κατοχής, γιατί εκείνος ασέλγησε σε βάρος της πατρίδας τέσσερα χρόνια, ενώ οι δοσίλογοι του ΠΑΣΟΚ τέσσερις δεκαετίες.!!!

Με την έννοια αυτή η Ελλάδα ξεκινά το άγνωστο ταξίδι της έχοντας στις αποσκευές της σάπιο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο ως καρκίνωμα θα συντελέσει στην επέκταση του καρκίνου της σήψης σ’ όλο το πλήρωμα και στους επιβάτες του σκάφους.!!!!

Μετά τις αντιδημοφιλείς αυτές σκέψεις τρεις  μόνο παρατηρήσεις – προς το παρόν – για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Πρώτη: Ο πρωθυπουργός, ακολουθώντας την πεπατημένη του λαϊκισμού ωραιοποίησε το λαό κολακεύοντάς τον χωρίς να ασκήσει καμία κριτική για τη φαυλότητά του των σαράντα χρόνων.

Δεύτερη: Μας μίλησε για εφαρμογή του ισχύοντος Συντάγματος αποφεύγοντας να κάνει αναφορά στην αναγκαιότητα της αναθεώρησής του και ιδιαίτερα του χυδαίου άρθρου 86, το οποίο υπήρξε το διαβατήριο της διαφθοράς του πολιτικού κόσμου και της ατιμωρησίας του.

Τρίτη Πάταξη λαθρεμπορίου ….τήρηση υποσχέσεων σε Λιανεμπόριο Καπνικών.

Ο γράφων, στο πλαίσιο της κριτικής του θα προσπαθήσει να διατηρήσει την ευπρέπεια του πολιτικού λόγου, στο βαθμό που η κυβέρνηση θα σέβεται την επιβαλλόμενη λογική και δεν θα μας αντιμετωπίζει ως Πολίτες Αυστραλοπιθήκους όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Καταλήγοντας, στο πρώτο αυτό σχόλιο εύχομαι στην κυβέρνηση να επιτύχει βγάζοντας την Ελλάδα και το φαύλο λαό της από τους πολιτικούς και ηθικούς βόθρους.!!!!!

Πολιτικές υποθήκες:

Γκαίτε: “Δεν ήρθαμε στη γη για να λύσουμε προβλήματα αλλά για να θέσουμε νέα’’

Γκαίτε: ‘’Η αξιοπρέπεια του ανθρώπου ισούται με το μεγαλείο των θεών”

Μ.Ράσσελ: “Οι πλειοψηφίες, κατά κανόνα, ποτέ δεν είχαν δίκαιο”

Μαρξ: “Ένας άγιος σκοπός που χρησιμοποιεί άτιμα μέσα γίνεται άτιμος σκοπός”

Πλάτων: “Όποιος δεν δέχεται κριτική είναι ακάθαρτος”

Μαρξ: “Απόλυτος ομοφωνία σημαίνει πειθαρχία πτωμάτων

Αριστοτέλης: “Πολίτης είναι ο μετέχων κρίσεως και Αρχής”

Ε.Φρομ: “Αν δεν υπήρχε η μειοψηφία, οι άνθρωποι θα ζούσαν στην εποχή των Σπηλαίων”

Γκάιμπελς: “Πολιτική είναι η τέχνη που καθιστά δυνατά και όσα φαίνονται αδύνατα”.

Αυτή η χυδαιότητα εφαρμόστηκε. Καιρός, σιγά, σιγά, να εξαλειφθεί.

ΠΟΛΙΤΗΣ Δούκας Γεώργιος

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top