ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

Πρόγραμμα για την καπνοκαλλιέργεια με χορηγία της Παπαστράτος

Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Γεωργία Ακριβείας: Μια σύγχρονη προσέγγιση για την επιχειρηματική παραγωγή καπνού» που υλοποίησε το τμήμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής του Κολεγίου Περρωτής της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με τη χρηματοδότηση της Παπαστράτος στα πλαίσια των δράσεων που έχει αναλάβει η εταιρία  για τη στήριξη της ελληνικής καπνοκαλλιέργειας.

Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών στην παραγωγή, κοστολόγηση και προστασία του περιβάλλοντος και προσφέρει ένα νέο  μοντέλο προσέγγισης των αγροτών σε θέματα επιχειρηματικότητας και βελτιστοποίησης της παραγωγής με στόχο την καλύτερη δυνατή ποιότητα του προϊόντος.

Το πρόγραμμα παρακολούθησαν συνολικά 128 επιλεγμένοι παραγωγοί καπνών ανατολικού τύπου από περιοχές της Πιερίας, Δράμας και Ξάνθης, από το Νοέμβριο 2014 έως τον Ιανουάριο 2015.

Η αυλαία του προγράμματος έπεσε στις 12 Φεβρουαρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος, όπου κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης παρευρέθηκαν στελέχη της Παπαστράτος, ο πρόεδρος και καθηγητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, του Κολεγίου Περρωτής, φίλοι και συνεργάτες του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

http://www.voria.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top