ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

ΣΕΚΑΠ: Αβάσιμες οι φήμες για μεταφορά στη Βουλγαρία

Αβάσιμα και ανακριβή είναι τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα σε ΜΜΕ και τα οποία υποστηρίζουν ότι  υπάρχει σχέδιο μεταφοράς του παραγωγικού τμήματος της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ, στη Βουλγαρία και, τη διατήρηση στις εγκαταστάσεις στη Ξάνθη, μόνο αποθηκών και εμπορικού τμήματος.  

 
Πηγές έγκυρες, που γνωρίζουν εκ των ένδον τις εξελίξεις στην καπνοβιομηχανία, απορρίπτουν τα δημοσιεύματα αυτά ως απολύτως ανακριβή και μάλιστα επισημαίνουν ότι η ΣΕΚΑΠ έχει επιτύχει, το 2014, να βελτιώσει τα οικονομικά της στοιχεία ενώ έχει κλείσει όλες τις υποχρεώσεις της προς τρίτους.
 
Υπενθυμίζεται ότι η ΣΕΚΑΠ έχει περάσει στον όμιλο επιχειρήσεων του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και τον τελευταίο χρόνο έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη πωλήσεων στις πωλήσεις σε αγορές του εξωτερικού. 
 
Βάσει πληροφοριών, η εταιρεία το 2014 είχε αύξηση πωλήσεων άνω του 10%, ενώ κατόρθωσε να μειώσει τις ζημίες στο 1 εκατ. ευρώ, από 13 εκατ. ζημιών το 2014 και 26 εκατ. το 2012.  Τη διαχείριση της ΣΕΚΑΠ ανέλαβε ο όμιλος Σαββίδης στο τελευταίο  4μηνο του 2013.
 
Για το 2015  η εταιρεία αναμένεται να έχει ακόμη καλύτερη πορεία, εφ’ όσον σταθεροποιηθεί το πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον στην Ελλάδα, το οποίο, ως έχει, επιδρά αρνητικά στους πελάτες εξωτερικού.
http://www.voria.gr
Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top