ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τσίκο: ο σκύλος- περιπτεράς της Δράμας!

Αν ποτέ ο δρόμος σας βγάλει στην αρχή της οδού Βενιζέλου στην πόλη της Δράμας θα συναντήσετε τον Τσίκο στο περίπτερο που διαθέτει ο νέος του κηδεμόνας ο κ. Γιώργος, ο οποίος τον υιοθέτησε τον περασμένο Ιανουάριο και από τότε έχουν γίνει δύο αχώριστοι φίλοι απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου.

Όπως αναφέρουν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Φίλοι Των Ζώων Δράμας» ο Τσίκο από τότε που βρήκε τον άνθρωπο του έχει γίνει ένας παιχνιδιάρης σκυλάκος ξεχνώντας τελείως τις ατέλειωτες μοναχικές χωρίς αγάπη ημέρες της πρώην ζωής του.

Επισυναπτόμενη Εικόνα : tsiko2.png

Για πάνω από 6 μήνες ο Τσίκο ήταν ανεπιθύμητος στο σπίτι ενός ηλικιωμένου άνδρα που τον κράταγε υποχρεωτικά δίπλα του. Του τον είχε άφησε η σύντροφός του όταν χώρισαν και ο άνδρας ήθελε οπωσδήποτε να τον ξεφορτωθεί. Ζούσε τις περισσότερες ώρες μόνος του κλεισμένος σε ένα δωμάτιο και δεν είχε απολύτως καμία φροντίδα. Η τύχη όμως του χαμογέλασε.

Στις 31 Ιανουαρίου η δύσκολη ζωή για τον Τσίκο είχε λάβει τέλος. Ο κ. Γιώργος ευαισθητοποιήθηκε από την ιστορία του σκυλάκου και αποφάσισε να τον υιοθετήσει. Άνοιξε το σπίτι και την αγκαλιά του στο υπέροχο αυτό πλασματάκι, το έκανε μέλος της οικογένειας του και του έδωσε απλόχερα την αγάπη που τόσο στερήθηκε.

Επισυναπτόμενη Εικόνα : tsiko3.png

Αν και είναι μαζί μόνο επτά μήνες έχουν γίνει κολλητοί έχοντας εμφανώς αδυναμία ο ένας στον άλλον. Ο κ. Γιώργος αρκετές φορές παίρνει μαζί του τον Τσίκο στο περίπτερο που διαθέτει στην πόλη της Δράμας.

Οι πελάτες δεν μπορούν να αντισταθούν στην ομορφιά του. Τον χαιρετούν, τον χαϊδεύουν και τον κερνούν και καμιά λιχουδίτσα. Κι αυτός με τη σειρά του ανταποδίδει κουνώντας τους την ουρά…Και όταν λείπει, όλοι ρωτάνε τον κ. Γιώργο “που είναι ο Τσίκο”.

Iστορίες Αδέσποτων

http://petfriends.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top