ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Εξερευνώντας 5 Φορητά Dry Herb (Πραγματικός Καπνός Ή Κάνναβη)

Πολλά άτομα στις ΗΠΑ και ανά τον κόσμο, χρησιμοποιούν ειδικά ηλεκτρονικά τσιγάρα που θερμαίνουν πραγματικό καπνό ή μαριχουάνα.

Υπάρχει μία κατηγορία ανθρώπων που  τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους , έχουν δοκιμάσει  έναν ατμοποιητή μαριχουάνας, ο οποίος τους επιτρέπει να καπνίζουν χωρίς ο καπνός να κάνει καύση.

Επενδύουν χρηματικά σε υψηλές προδιαγραφές και ποιότητα ώστε να απολαύσουν αυτό που τους ευχαριστεί.

Ο κύριος σκοπός που το κάνουν αυτό,είναι  ότι τους δίνει πλήρη μυστικότητα και διακριτικότητα, όταν είναι σε δημόσιους χώρους. Εφόσον δεν έχει κάποια ιδιαίτερη , «περίεργη» μυρωδιά, μπορούν και κυκλοφορούν παντού έχοντας τον ατμοποιητή τους  χωρίς ποτέ να σκέφτονται ότι διαπράττουν αδίκημα .

Τώρα το ερώτημα είναι …αν πιστεύουν  ότι  αξίζει τον κόπο να επενδύουν σε ένα τέτοιου είδους ατμοποιητή…

1. Ατμοποιητής Haze

Ο Haze είναι o πρώτoς διπλός  φορητός ατμοποιητής μαριχουάνας  που κυκλοφόρησε στην αγορά. Διαθέτει 4 διαφορετικές ρυθμίσεις θερμοκρασίας, και είναι ιδανικός για  διαφορετικού τύπου υγρασίες (ξηρό, κολλώδης, σκληρό, μαλακό).

Ο Haze έχει δύο τύπους θέρμανσης εντός των τοιχωμάτων του χάλυβα, προσφέροντας σωστή  θέρμανση αγωγιμότητας. Η συσκευή θα απελευθερώσει δροσερό αέρα με μεγάλη ευρεσιτεχνία εν αναμονή του συστήματος ψύξης. Με μια κίνηση του διακόπτη, μπορείτε να ρυθμίσετε την αγωγιμότητα, εφόσον  το υλικό είναι σε άμεση επαφή με την πηγή θερμότητας.

Αυτό που μόνο ο ατμοποιητής  Haze μπορεί να κάνει και κανένας άλλος φορητός ατμοποιητής είναι το εξής: ατμίζει ταυτόχρονα 2 διαφορετικά υλικά με εναλλακτικές μεθόδους θέρμανσης. Αυτό θα σας δώσει μία πλούσια, γευστική και μοναδική εμπειρία. Με ένδειξη θερμοκρασίας LED, θα έχετε επίσης την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας της συσκευής όταν είναι ενεργοποιημένη με διαφορετικά χρωματιστά φώτα. Ο Haze θερμαίνει το υλικό πολύ γρήγορα και  διαρκεί 6 ώρες με πλήρη φόρτιση.

Μπορεί η έρευνα και η ανάπτυξη του Haze να διήρκεσε πάνω από 5 χρόνια, αλλά τελικά έχουμε ένα υψηλής ποιότητας φορητό ατμοποιητή που δίνει εγγύηση 10 χρόνων, και κοστίζει μόνο 249,99 δολάρια. Είναι ένα υψηλής ποιότητας φορητός ατμοποιητής που αξίζει να επενδύσετε  λοιπόν διότι θα σας εξοικονομήσει χρήματα σε μακροπρόθεσμη βάση.

2. Ατμοποιητής Plenty

Η εταιρεία πίσω από το Volcano, Storz και Bickel, δημιούργησε τον ατμοποιητή Plenty με το πιο τρελό design της αγοράς. Είναι από τους πιο υψηλά βαθμολογημένους ατμοποιητές, και πολλοί άνθρωποι τον έχουν λατρέψει.

Είναι ένας καλά κοστολογημένος ατμοποιητής βοτάνων που χρησιμοποιεί μια πολύ ισχυρή  και ανθεκτική  τεχνολογία χειρός. Η συσκευή αυτή αποτελείται από γεννήτρια θερμού αέρα και δείχνει πολλά υποσχόμενη.

Η  αντίσταση ψύξης από ανοξείδωτο χάλυβα δίνει σε όποιον το χρησιμοποιεί  τη δυνατότητα να εκλαμβάνει βαθύτερα τον ατμό χωρίς να καίει το λαιμό ή τους πνεύμονες. Όταν θερμαίνεται, μπορεί να φτάσει σε θερμοκρασία γύρω στους 266F-395F (130C-230C). Ο ατμοποιητής Plenty κοστίζει 349,99 δολάρια και δίνει  εγγύηση 3 ετών. Φτιαγμένο με τα ίδια πρότυπα ποιότητας όπως το Volcano, το  Plenty παρέχει μια μοναδική αρωματική εμπειρία για κάθε απαιτητικό γούστο.

3. Ατμοποιητής Transporter

Από τους πιο καινούριους ατμοποιητές, ο Transporter χρησιμοποιεί ένα υψηλής ποιότητας κεραμικό θάλαμο που μπορεί να ατμίσει μαριχουάνα σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες . Έχει σχεδιαστεί ώστε να μοιάζει ακριβώς όπως ένα φλασκί για ποτό με ανθεκτικό ανοξείδωτο περίβλημα.

Ο Ατμοποιητής Transporter αποκαλείται ως “Ο Φούρνος», λόγω του θαλάμου θέρμανσης που έχει μέσα.  Η μονάδα δεν έχει πηνία, αλλά ένα ενσωματωμένο θερμαντικό στοιχείο, και δίνει μια ακόμη εμπειρία άτμισης εξασφαλίζοντας ότι όλα τα βότανα σας θα αξιοποιηθούν πλήρως. Ορισμένοι ατμοποιητές απαιτούν από το χρήστη να κουνήσει λίγο την συσκευή για να ξεκινήσει την καύση, ευτυχώς, με τον ατμοποιητή Transporter κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο.

Η θαλάμη  αυτής της συσκευής είναι αρκετά μεγάλη, και μπορεί να έχει περιεκτικότητα  μέχρι 2 γραμμάρια υλικού. Το κάτω μέρος περιστρέφεται και εκεί μέσα μπορείτε να τοποθετήσετε τα βότανα σας. Πατήστε το κουμπί, και μέσα σε 45 δευτερόλεπτα, ξεκινάει η μεγάλη ροή ατμών. Ο Transporter κοστίζει μόνο 164,99 δολάρια και είναι ένας τέλειος ατμοποιητής που μπορείτε να καταλήξετε χωρίς να χάσετε μεγάλο μέρος των χρημάτων σας. Μπορείτε επίσης να προστατεύσετε αυτή την επένδυσή σας ακόμη και με μια επεκτάσιμη εγγύηση πάνω από την τυπική των 3 ετών.

4. Ατμοποιητής  MiniVap

Ο  MiniVap είναι ένας από τους πιο ακριβούς ατμοποιητές, αλλά αξίζει να επενδύσετε σε περίπτωση που σας περισσεύει ένα χρηματικό ποσό. Διαθέτει μια αρκετά εντυπωσιακή τεχνολογία που διαθέτει κάτι που δεν θα βρείτε σε άλλα μοντέλα….

Ο MiniVap ειδικεύεται στην προηγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος καρκινογόνων ουσιών, δίνοντας στο χρήστη την πιο καθαρή και  φιλική προς αυτόν εμπειρία. Όσον αφορά τις θερμοκρασίες… μπορεί να φτάσει μέχρι 415F, χωρίς ποτέ αυτή η θερμότητα να κάψει το υλικό που ατμίζετε. Σας προσφέρει  επίσης πάνω από 6 ώρες συνεχούς χρήσης με μπαταρία λιθίου.

Στρωτή Ροή θερμότητας υψηλής τεχνολογίας

 

Κανένας άλλος ατμοποιητής δεν διαθέτει αυτή την τεχνολογία, η οποία δίνει στο MiniVap την κορυφαία απόδοση του. Η MiniVap χρησιμοποιεί στρωτή ροή θερμότητας για τη μεγιστοποίηση της ροής του θερμού αέρα γύρω από ολόκληρη την επιφάνεια των βοτάνων. Ο αέρας κινείται απόλυτα εναρμονισμένος  με τα τοιχώματα της θαλάμης. Στα 509,99 δολάρια, ο MiniVap είναι σίγουρα ότι πιο ακριβό στην κατηγορία του. Υποστηρίζεται από εγγύηση 3 χρόνων και επέκτασης της για μακροχρόνια προστασία.

5. Ατμοποιητής Indica

Αυτός ο ατμοποιητής είναι μια από τις πιο διακριτικές φορητές συσκευές που κυκλοφορεί  στην αγορά αυτή τη στιγμή. Μόνο 3 ίντσες μήκος και 2 ίντσες πλάτος ότι ιδανικότερο για φορητό ατμοποιητή. Η θαλάμη θέρμανσης είναι αρκετά μεγάλη για μια τόσο μικρή συσκευή και μπορεί να κρατήσει έως και  26 γραμμάρια υλικού, το οποίο  σας δίνει  έως και 20 εισπνοές ανά γέμισμα.

Ο Indica μοιάζει με ένα αναπτήρα Zippo και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που δημιουργήθηκε ο ατμοποιητής Indica. Μπορεί εύκολα να χωρέσει στην τσέπη σας και αγγίζει θερμοκρασίες μέχρι 412F. Ο Indica χρησιμοποιεί ένα σύστημα ένδειξης LED ώστε να ξέρετε ακριβώς πόσα έχετε ακόμα να τραβήξετε.

Σε μια λογική τιμή των 199,99 δολαρίων, ο Indica είναι πραγματικά ένα υψηλής ποιότητας φορητός ατμοποιητής και αξίζει κάθε δεκάρα που δαπανάται.

Το όλο θέμα των φορητών ατμοποιητών …

Πολλοί δεν ξέρουν ότι ένας ατμοποιητής μαριχουάνας παρέχει μια μη καρκινογόνο εμπειρία για το χρήστη. Υπάρχουν πάνω από 450 διαφορετικοί τύποι χημικών ουσιών στον καπνό μαριχουάνας. Όταν εξατμιστεί, πολλά από τα συστατικά που προκαλούν καρκίνο εξαλείφονται. Το αποτέλεσμα είναι ένα ατμός που περιέχει υψηλή συγκέντρωση ποσότητας THC.

Εκτός από την καθαρότητα του ατμού, ένα άλλο κίνητρο για τη χρήση ενός ατμοποιητή μαριχουάνας είναι η αυξημένη αντοχή του. Το άτμισμα αυξάνει τα επίπεδα δραστικότητας της κάνναβης έως και 85%, η οποία θα σας δώσει μια πιο έντονη εμπειρία αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερη μαριχουάνα. Εάν είστε καθημερινός καπνιστής, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και $ 6.000 το χρόνο, επενδύοντας μόνο $ 200-500 για ένα υψηλής ποιότητας ατμοποιητή.
Το συγκεκριμένο άρθρο αποτελεί ελεύθερη μετάφραση από άρθρο του  http://www.leafscience.com/

Πηγή: www.synpeka,gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top