ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Τα “Τεφτέρια” Της Μικρής Λιανικής

Στο τηλεοπτικό κανάλι STARCHANNEL προβλήθηκε σχετικό ρεπορτάζ στην εκπομπή της δημοσιογράφου κας Πόπης Τσαπανίδου καθώς και στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την δημοσιογράφο κα Μάρα Ζαχαρέα.

Το ρεπορτάζ είχε θέμα τις πιστώσεις που κάνουν προς τους πελάτες τους τα περίπτερα και τα ψιλικά λόγω προσωπικών σχέσεων και εξυπηρετήσεις που έχουν προς αυτούς σε χρόνια βάση.

Αυτό γίνεται μόνο στα καταστήματα της Μικρής Λιανικής διότι λόγω οικονομικής κρίσης πάρα πολλές φορές οι καθημερινοί πελάτες τους αδυνατούν να πληρώσουν.

Η κοινωνική προσφορά των Περιπτερούχων και των ιδιοκτητών Ψιλικών, Πανελλαδικά σε κάθε γειτονιά, δείχνει την αλληλεγγύη που υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων του μόχθου και του μεροκάματου σε αυτή τη λαίλαπα του Μνημονίου που έχει βρει την πατρίδα μας τα τελευταία 6 χρόνια.

Ο ανταγωνισμός των φθηνών τιμών και προσφορών με κουπόνια από τα supermarket δεν βοηθά σε τίποτα ανθρώπους που δεν έχουν να αγοράσουν ένα γάλα για το παιδί τους ή ένα πακέτο μακαρόνια για να θρέψουν την οικογένειά τους.

Μόνο τα καταστήματα ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ στέκονται δίπλα τους 365 μέρες το χρόνο αντέχοντας την διαπλοκή και τον πόλεμο που δέχονται από όλα τα μεγαλοσυμφέροντα που προσπαθούν να τους αφανίσουν.

Με την ευκαιρία της προβολής του θέματος από το τηλεοπτικό κανάλι Star Channel ο πρόεδρος του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής, κ. Γεώργιος Δούκας ζήτησε άμεση συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς για την επίλυση χρόνιων αιτημάτων που πρέπει άμεσα να επιλυθούμε για την βιωσιμότητα του Κλάδου.

Δείτε εδώ τα σχετικά video.

Πηγή: www.synpeka.gr www.spekamila.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top