ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ

Νέο φορολογικό: Έρχονται ραβασάκια με διπλάσιο φόρο αμέσως μετά τις εκλογές

– Μάχη για το 26% των αγροτών, αλλά κανείς δεν μιλάει για την προκαταβολή φόρου
– 500.000 φορολογούμενοι θα πάρουν με e-mail ειδοποίηση για τον επιπλέον φόρο
– Στο taxisnet θα αναρτηθούν νέα εκκαθαριστικά για το 2014 και θα περιλαμβάνουν επιβαρύνσεις
– Δείτε ποιους περιμένουν τα “μαύρα μαντάτα” μετά τις εκλογές

Διπλάσιο φόρο θα κληθούν να πληρώσουν ιδιώτες και επιχειρήσεις σε ορισμένες περιπτώσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Τα αύρα μαντάτα θα έρθουν με ηλεκτρονικό ραβασάκι αμέσως μετά τις εκλογές.

Ουσιαστικά 500.000 αγρότες θα είναι οι πρώτοι που θα λάβουν τα ραβασάκια αυτά καθώς έχει ήδη ψηφιστεί η αύξηση της προκαταβολής φόρου που πληρώνουν στην εφορία.

Αμέσως μετά τις εκλογές και περί τα τέλη Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν να αναρτώνται στο taxisnet τα νέα εκκαθαριστικά και με email αγρότες και επιχειρήσεις θα ενημερώνονται για την καταβολή του αυξημένου φόρου καθώς στις 14 Αυγούστου ψηφίστηκε η αύξηση της προκαταβολής.

Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τους αγρότες ενώ όλοι μιλούν για τη φορολόγηση που κανείς δεν θέλει να αυξηθεί από το 13% στο 26%, όλοι “ξεχνουν” ότι αυξήθηκε η προκαταβολή φόρου από το 27% στο 55% γεγονός που σημαίνει ότι ενώ αρχικά υπολογίστηκε προκαταβολή 500 ευρώ, πλέον μιλάμε για 1.000 ευρώ και έτσι έρχονται νέα εκκαθαριστικά.

Ανάλογες θα είναι οι επιβαρύνσεις για ΕΠΕ και ΑΕ, ενώ αυξημένος φόρος έρχεται και για όσους υπάγονται στον λεγόμενο φόρο πολυτελούς διαβίωσης.

Για όσους δηλαδή έχουν αυτοκίνητο άνω των 2.500 κυβικών. Με βάση τη νέα συμφωνία με τους δανειστές ο φόρος αυξάνεται από το 10% στο 13% και κάπως έτσι υπάρχει φέτος μια επιπλέον επιβάρυνση κατά 279 ευρώ ως και 1.146 ευρώ.

Οι επιπλέον φόροι θα πρέπει να εξοφληθούν μαζί με τον φόρο εισοδήματος που έχει ήδη βεβαιωθεί, το ποσό απλά θα προστεθεί στο υπάρχον και οι φορολογούμενοι δεν θα έχουν το δικαίωμα για επιπλέον δόσεις.

 

http://www.newsit.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top