ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

“Επανήλθε” η paysafecard για ηλεκτρονικές πληρωμές

Τα capital controls δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στη διεκπεραίωση συναλλαγών μέσω Διαδικτύου, αλλά σταδιακά οι διάφοροι πάροχοι ηλεκτρονικών πληρωμών έχουν αρχίσει να λύνουν τα προβλήματα που υπήρχαν. Έτσι, μετά το PayPal που άρχισε και πάλι να λειτουργεί, ήρθε και η σειρά της paysafecard, η οποία είχε σταματήσει πρακτικά την παροχή υπηρεσιών στην Ελλάδα μετά την επιβολή των capital controls.

Η paysafecard ενημέρωσε τους χρήστες της στην Ελλάδα ότι βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που υπήρξε και η αγορά paysafecard PINs είναι και πάλι εφικτή από τα περίπου 20.000 σημεία πώλησης που διαθέτει στην Ελλάδα.

Η paysafecard, είναι ένα προπληρωμένο online μέσο πληρωμής, με το οποίο οι πελάτες μπορούν να πληρώνουν εύκολα online – απλά, γρήγορα και με ασφάλεια- χωρίς να απαιτούνται προσωπικά στοιχεία ή στοιχεία λογαριασμού και πιστωτικής κάρτας. Η προπληρωμένη λύση paysafecard λειτουργεί όπως η κάρτα χρόνου ομιλίας για τα κινητά τηλέφωνα. Η εισαγωγή του 16ψήφιου κωδικού PIN της paysafecard αρκεί για πληρωμές στο διαδίκτυο. Τα καταβληθέντα ποσά αφαιρούνται από το εκάστοτε υπόλοιπο της paysafecard, το οποίο μπορεί να ελέγχεται online ανά πάσα στιγμή.

Η paysafecard διατίθεται σε 40 χώρες, σε περισσότερα από 480.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο, οι χρήστες της ξεπερνούν τα 10 εκατ. και στην Ελλάδα είναι αρκετά δημοφιλής. Μάλιστα, από στοιχεία χρήσης της paysafecard σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, προκύπτει ότι η Ελλάδα διαθέτει τους περισσότερους χρήστες ανάμεσα στη Γαλλία, την Ιταλία, την Πολωνία και την Ισπανία.

 

Πηγή: imerisia

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top