ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Φοβού τον Περιπτερά…

Το πιο “δυναμικό” δελτίοι τύπου που έχουμε συναντήσει στη δημοσιογραφική μας ζωή παραλάβαμε χθές από τον Σύνδεσμο των Περιπτεράδων Αττικής. Η οργή τους αντανακλάται στη γλώσσα που χρησιμοποιούν στο δελτίο τύπου, με λίγα λόγια, δεν “κρύβουν λόγια” αλλά απειλούν ευθέως την κυβέρνηση οτι θα “γίνει της πουτάνας” αν περάσουν κάποιες διατάξεις στο νέο νομοσχέδιο των προαπαιτούμενων. και υποννοούν οτι κάποιοι σύμβουλοι του υπουργείου Ανάπτυξης “τα παίρνουν” για να περάσουν διατάξεις εις βάρος των περιπτεράδων. Ενδιαφέρον έχει επίσης το γεγονός οτι καλούν τις μεγα΄λες καπνοβιομηχανίες – αντιπροσωπείες (που συνήθως είναι οι “εχθροί” τους να προστατεύσουν με παρέμβαση τους τα περίπτερα και να μην εμφανιστούν καν στη Βουλή οι διατάξεις αυτές που όπως υποστηρίζουν δεν προέρχονται από τις Βρυξέλλες από τα τοπικά “γατάκια” που κάνουν καριέρα εις βάρος τους.

Το πλήρες κείμενο του δελτίου τύπου έχει ώς εξής:

“Από αξιόπιστες πηγές, έμαθα ότι τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 κατατίθεται στην Ελληνική Βουλή νέο Πολυνομοσχέδιο που αφορά τα Προαπαιτούμενα του Μνημονίου (Νόμος 4336).

Κάποιοι Σύμβουλοι του Υπουργείου Ανάπτυξης έχουν εισηγηθεί να υπάρχει στο νέο Πολυνομοσχέδιο των προαπαιτούμενων του Μνημονίου και άρθρο που αφορά τα περίπτερα!!!

Κοντολογίς, το πνεύμα του συγκεκριμένου άρθρου θα λέει: “Όταν χηρεύει ένα περίπτερο, άσχετα αν είναι μισθωμένο, να καταργείται αυτόματα η θέση του!!!”

Δε ξέρω ποια διεστραμμένα μυαλά έχουν εισηγηθεί το συγκεκριμένο άρθρο στον Υπουργό κ. Σταθάκη, υποπτεύομαι όμως ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έφτιαξαν και το Πολυνομοσχέδιο του Στουρνάρα τον Νοέμβριο του 2012.

Αυτοί οι αχυράνθρωποι που με τον τίτλο του Επιστημονικού Συμβούλου και κατέχοντας δίπλωμα Νομικής, είναι κάτι νεαρά άτομα τα οποία στον βωμό να χτίσουν καριέρες, καταστρέφουν οικογένειες, χωρίς ίχνος συνείδησης. Είναι άτομα τα οποία επί “εργολαβική τιμή” περνάνε Νομοσχέδια σε μία νύχτα, για να ικανοποιήσουν μεγαλοσυμφέροντα αφού πάντα η αμοιβή τους είναι “μαύρη και μεγάλη”

Λόγω του κατεπείγοντος, του συγκεκριμένου Νομοσχεδίου, δεν θα ανέβει στην “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” για διαβούλευση, αλλά θα κατατεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή και θα ψηφιστεί από αυτήν , το ερχόμενο Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015.

Ένα μήνυμα μόνο θέλω να στείλω προς αυτά τα “γατάκια” : “Ποιος σας είπε ότι τα Περίπτερα είναι μέρος των Προαπαιτούμενων που ζητάει η Ευρώπη??? Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει! Καλό θα είναι να αποσύρετε το συγκεκριμένο άρθρο που αφορά τον Κλάδο μας, διότι αυτή τη φορά… για πρώτη φορά θα γίνει της Πουτάνας”

Υ.Γ. Επειδή σε αυτό το θέμα δεν έχουν σχέση οι Καπνοβιομηχανίες- Αντιπροσωπείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, καλό θα ήταν να κάνουν παρέμβαση, ώστε το συγκεκριμένο άρθρο που μας αφορά ως Κλάδο, να μην εμφανιστεί καθόλου στην Ελληνική Βουλή.

Γεώργιος Π. Δούκας Πρόεδρος του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής.

 

Πηγή: reporter.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top