ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Δημοσιογράφοι στην Υπηρεσία Πολυεθνικών

Ενόχλησε σφόδρα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, τα αφεντικά των οποίων έχουν αναπτύξει σχέσεις χρήματος με τις Πολυεθνικές που λυμαίνονται στον χώρο τον καπνικών προϊόντων, το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «ΕΜΠΡΟΣ» , για την προσπάθεια των καρτέλ να κλείσουν τα ελληνικά περίπτερα.
Ως υπηρέτες των Μονοπωλίων που θέλουν υποζύγια για τους Έλληνες επαγγελματίες με διάφορα λιβελογραφήματα, όπως αυτά της καθεστωτικής εφημερίδας «Καθημερινή», επιτέθηκαν κατά του Προέδρου Καπνοπωλών και Λιανεμπόρων Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής. Γιώργου Δούκα, γιατί τα είπε «έξω από τα δόντια»

Φαίνεται πως οι αλήθειες που ξεστόμισε την ώρα μάλιστα που στο μικροσκόπιο του Ευρωκοινοβουλίου έχει μπει η εξέταση τεκμηριωμένων καταγγελιών για εμπλοκή των μεγάλων καπνοβιομηχανιών στο παράνομο εμπόριο Καπνού, πανικόβαλε τα συμφέροντα που λυμαίνονται στον χώρο αυτό.
Έτσι σπασμωδικά και αποσπασματικά, κατέφυγαν στην προσφιλή τακτική τους, την λασπολογία, στοχοποιώντας τον Κλάδο των Περιπτερούχων .

Όποιος διαβάσει το άρθρο του Πάσχου Μανδραβέλη στην ναυαρχίδα του καταχρεωμένου μιντιακού συγκροτήματος της οικογένειας Αλαφούζου, «Καθημερινή» θα αντιληφθεί ότι ελλείψει επιχειρημάτων, ο αρθρογράφος τονίζει επανειλημμένα ότι ο Δούκας έχει ταχθεί υπέρ της Χρυσής Αυγής.
Το ζητούμενο είναι αν αληθεύουν ή όχι τα όσα αποκαλύπτει ο Δούκας.
Και πράγματι αληθεύουν.

Και βέβαια ο αδέκαστος κατά τ’ άλλα αρθρογράφος απέφυγε (γιατί άραγε?) να επικοινωνήσει με τους Συνδικαλιστές του Κλάδου, ώστε να έχει και την άποψή τους, όπως επιβάλλει ο κώδικας δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ.
Σε κάθε περίπτωση, άξιος ο μισθός του.

ΠΗΓΗ: Γ. Φράγκος

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top