ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Έρευνα POS

Αξιότιμες φίλες και φίλοι,

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας από την πρώτη στιγμή που η ανάγκη της χρήσης POS (Point of Sale, μηχανάκια αποδοχής πιστωτικών και χρεωστικών καρτών) από τις επιχειρήσεις έγινε απαραίτητη (βλ. Capital Controls), ασχολήθηκε με το ζήτημα των υψηλών χρεώσεων των επιχειρήσεων για την χρήση των POS αλλά και της συχνής άρνησης των τραπεζών να παραχωρήσουν POS σε διάφορες κατηγορίες επιχειρήσεων.

Ήδη με παρέμβαση μας στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών επισημάναμε το πρόβλημα και ζητήσαμε ραγδαία μείωση των χρεώσεων (σημαντικά κάτω του 1%).

Με δεδομένο ότι οι συζητήσεις επί του προβλήματος είναι επίκαιρες και αναμένονται αποφάσεις σύντομα, το ΕΕΑ προχωράει σε μια πρωτοβουλία. Οργανώνουμε μια έρευνα ώστε να συγκεντρώσουμε αναλυτικότερα στοιχεία, για να στηρίξουμε πιο αποτελεσματικά την παρέμβασή μας. Η έρευνα είναι ανώνυμη, κανένα προσωπικό σας στοιχείο, με κανένα τρόπο, δεν καταγράφεται. Συλλέγουμε στατιστικά δεδομένα για τις χρεώσεις, για το κόστος προμήθειας, για ενδεχόμενους λόγους άρνησης παροχής POS. Παρακαλούμε όπως καταχωρήσετε ακριβή στοιχεία ώστε το αποτέλεσμα της έρευνας να είναι αξιόπιστο και να μας βοηθήσει να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά για τις επιχειρήσεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η έρευνα θα διαρκέσει λίγες μόνο ημέρες, συνεπώς όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθειά μας παρακαλείται να επισπεύσει τις απαντήσεις.

Με εκτίμηση

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις, στηρίζουμε τα μέλη μας

Για να συμμετάσχετε στην έρευνα,δείτε εδώ

http://www.eea.gr/gr/el/articles/ereyna-pos#.VlXDFk5D6nY.facebook

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top