MARKET NEWS

COSMOTE Business One: Το εργαλείο που θα κάνει την επιχείρηση σου πιο ανταγωνιστική!

Γνώρισε την εμπειρία, εύκολα και εύχρηστα

Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται ραγδαία, εσύ μένεις θεατής γιατί δεν γνωρίζεις πώς να συμβαδίσεις με τις τεχνολογικές καινοτομίες και με τους απίστευτους ρυθμούς που όλα αλλάζουν γύρω μας.  

Όμως, αυτό που γνωρίζεις είναι πως αγαπάς την επιχείρηση, που με τόσο κόπο έχεις στήσει, και έχεις τη διάθεση να βρεις τα σωστά και προσιτά εργαλεία ώστε να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να βγεις νικητής στον δύσκολο ανταγωνισμό της αγοράς.   

Το COSMOTE Business One, είναι το εργαλείο που χρειάζεσαι για να μιλάς απεριόριστα με τους συνεργάτες σου χωρίς να σκέπτεσαι τις επιπτώσεις στην τσέπη σου,  κάνοντας χρήση του κινητού, αλλά και του σταθερού τηλεφώνου. 

Ο κόσμος των επιχειρήσεων προχωρά μπροστά και γίνεται πιο νοικοκυρεμένος, πιο λειτουργικός. Με το COSMOTE Business One, ο λογαριασμός κινητού και σταθερού έρχεται σε ένα φάκελο. 

Τι θα έλεγες για έναν νέο συνεργάτη; 

Γνώρισε μια νέα εμπειρία προσωπικής εξυπηρέτησης γνωρίζοντας έναν επιπλέον συνεργάτη. Όταν θα καλείς στην Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ, στο 13818, ένα εξειδικευμένο στέλεχος, το οποίο θα γνωρίζεις το όνομά του, θα σε ενημερώνει, θα σε συμβουλεύει προσωπικά και με τον καιρό θα γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες των προβλημάτων σου.

Πάρε λοιπόν στα χέρια σου ένα εξελιγμένο εργαλείο επικοινωνίας και τεχνολογικής καινοτομίας, καθώς με όλα τα παραπάνω θα αποκτήσεις ένα ακόμη σημαντικό αβαντάζ, το Smart Office για να έχεις ένα εξελιγμένο, «εικονικό» τηλεφωνικό κέντρο (Virtual PBX). 

Με το Smart Office, με μία απλή τηλεφωνική συσκευή, κερδίζεις εκτροπή των εισερχόμενων κλήσεων, ηχογραφημένες ανακοινώσεις, αναμονή κλήσεων, Line Hunting, μενού επιλογών φωνητικής πύλης, Voicemail-to-Email και Virtual  Fax, που μπορεί κανείς να διαχειριστεί από οπουδήποτε, μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου portal, εύκολα και γρήγορα. 

Με την υπηρεσία αυτή μπορεί η επιχείρηση να δημιουργεί τα μηνύματα που θέλει να ακούν οι πελάτες της όταν την καλούν ή είναι στην αναμονή, να δρομολογεί τις κλήσεις όπου χρειάζεται και όταν χρειάζεται, να λαμβάνει σε email τα fax που της στέλνουν, καθώς και τα μηνύματα που αφήνουν στον τηλεφωνητή.

Μέχρι στιγμής έχεις εξελίξει την επικοινωνία σου, έχεις έρθει πιο κοντά με τους συνεργάτες σου, για το καλό της δουλειάς σας και έχεις το τηλεφωνικό κέντρο που θα ζήλευε μια πολυεθνική.

Τώρα ήρθε η ώρα να απογειωθούν οι βλέψεις σου στα «σύννεφα».   

Με το COSMOTE Business One οι καθημερινές εργασίες με πελάτες και συνεργάτες γίνονται πιο εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, χάρη στο άκρως λειτουργικό, Business Cloud Storage. 

Οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης αποκτούν πλήρη και ταυτόχρονη πρόσβαση στα αρχεία που έχουν αποθηκευτεί «στο σύννεφο», μπορούν να τα επεξεργαστούν όπου και αν βρίσκονται, από οποιαδήποτε συσκευή, αλλά και να τα μοιραστούν με συναδέλφους τους και να κάνουν το σωτήριο back-up. Μπορούν, επίσης, να έχουν αποκλειστική πρόσβαση στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή τους από το Smartphone τους, αν το επιλέξουν.

Όλα γίνονται με ταχύτητες ασύλληπτα γρήγορες.

Στα οφέλη του COSMOTE Business One συγκαταλέγεται και η υπηρεσία Business Email που προσφέρει μία σειρά εργαλείων που ενισχύουν τη λειτουργία της επιχείρησης, όπως τα εταιρικά email με το όνομα της επιχείρησης, καθώς και υπηρεσίες όπως η φιλοξενία του site (web hosting) της επιχείρησης με κατοχύρωση ή ανανέωση του domain name.

Και φυσικά όταν οι εξελίξεις είναι ραγδαίες δεν θα μπορούσαν οι ταχύτητες να είναι περασμένων ετών. Οι πελάτες του COSMOTE Business One απολαμβάνουν, απίστευτα γρήγορες ταχύτητες 4G και 4G+ έως 375 Mbps, ενώ με την σταθερή σύνδεση της επιχείρησης οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν ταχύτητες έως 50Mbps.

«Ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες κάθε επιχείρησης, το COSMOTE Business One βοηθάει τις επιχειρήσεις να γίνουν μεγαλύτερες, να εκσυγχρονιστούν, να μειώσουν τα λειτουργικάτους έξοδα και να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους. Συνεχίζουμε να παρέχουμε στις επιχειρήσεις εφόδια για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία τους, μέσα από τεχνολογικά προηγμένες λύσεις και ποιοτικές υπηρεσίες, με την εγγύηση ποιότητας και εμπειρίας του Ομίλου ΟΤΕ», δήλωσε σχετικά ο κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος, Business Sales & Marketing Executive Director Ομίλου ΟΤΕ.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το νέο οικονομικό εργαλείο που θα βοηθήσει τους στόχους της επιχείρησής σας επισκεφθείτε το https://www.cosmote.gr/businessone/

 

http://www.protothema.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top