ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Τεράστια η δημοσιότητα της πρωτοβουλίας βοήθειας του ΕΕΑ

Μεγάλη δημοσιότητα σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα γνώρισε ηπρωτοβουλία του ΕΕΑ να στηρίξει τα μέλη του με διάφορες προσφορές και δράσεις. Σχεδόν όλα τα μέσα πρόβαλλαν την απόφαση αυτή ως ύψιστη πράξη αλληλεγγύης σε κτυπημένες από την κρίση οικογένειες των μελών του. Σήμερα μάλιστα (23/12), στην «Πρωινή γραμμή» του ΣΚΑΪ καλεσμένος ήταν ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηιθεοδοσίου για να εκθέσει την πρωτοβουλία αυτή και να καλέσει τους επαγγελματίες να αξιοποιήσουν τις προσφορές.

Όπως ανακοίνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται κοντά στα μέλη του που έχουν ανάγκη. Με απόφαση της Διοίκησης του, προχωρά στη διάθεση δωροεπιταγών ύψους €300 καθεμιάς, στους οικογενειάρχες μικρούς επιχειρηματίες – μια μικρή συμβολική ενίσχυση για την κάλυψη κάποιων αναγκών αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Επίσης 1000 παιδιά των μελών του ΕΕΑ, θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης φροντιστηριακών μαθημάτων ξένων γλωσσών αλλά και μέσης εκπαίδευσης, σε 200 σημεία σε όλη την Αθήνα για έναν ολόκληρο χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, 500 παιδιά θα μπορούν να διδαχθούν μαθήματα ξένων γλωσσών, μετά από συνεργασία του Επιμελητηρίου μας με το Europalso, ενώ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας,  άλλα 500 παιδιά θα παρακολουθήσουν φροντιστήρια μαθημάτων μέσης εκπαίδευσης.  

Στόχος του ΕΕΑ, πέρα από την ενίσχυση των μελών του σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, είναι και η έμπρακτη στήριξη στη νέα γενιά που αποτελεί και το μέλλον της χώρας.

Καλούνται λοιπόν τα μέλη του Επιμελητηρίου να συμπληρώσουν ειδική αίτηση στα γραφεία του μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου 2016. Συγκεκριμένα, η πρόσκληση αφορά σε:

–  Μέλη Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

–  με εισόδημα κάτω των €10.000

–  και με ανήλικα τέκνα.

Για περισσότερες πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε από 8.00 π.μ έως 5.00 μ.μ στα τηλέφωνα επικοινωνίας:


210-3380203, 210-3380206, 210-3380241, 210-3608760, 2103390594

http://www.eea.gr/

http://www.eea.gr/

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top