ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Σε εκλογές οι περιπτερούχοι για νέο Δ.Σ. του Συνδικάτου

7-8 Φεβρουαρίου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Σε εκλογές κατεβαίνουν οι περιπτερούχοι Καπνοπώλες του νομού Αττικής στις 7-8 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της 10ης Ιανουαρίου, τα μέλη του συνδικάτου καλούνται να ψηφίσουν για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και δικαίωμα ψήφου θα έχουν όσοι εγγραφούν στο Συνδικάτο ως μέλη μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Συνδικάτου Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής, «κατόπιν αντίστοιχης απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της 10ης.01.2016, ανακοινώνει τη διενέργεια εκλογών για Νέο Διοικητικό Συμβούλιο , Ελεγκτική Επιτροπή και Αντιπροσώπους σε Δευτεροβάθμιο Όργανο στις 7-8 Φεβρουαρίου 2016 (διήμερη εκλογική διαδικασία Κυριακή & Δευτέρα)».

Ο τόπος διεξαγωγής των εκλογών θα είναι ο χώρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ελ. Βενιζέλου 44 (Πανεπιστημίου) & Χαριλάου Τρικούπη 1ος / 2ος Όροφος, στην Αθήνα. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα.

Οι εκλογές του συνδικάτου θα διενεργηθούν σύμφωνα με το καταστατικό, «όπως τροποποιήθηκε από τη Γ.Σ., και τις διατάξεις του Ν. 1712/1987 από τριμελή εφορευτική επιτροπή στην οποία θα προεδρεύει δικαστικός λειτουργός».

Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όσοι εγγραφούν στο Συνδικάτο ως μέλη πριν η/και κατά την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, ενώ δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα μέλη που θα εγγραφούν έως και την 25 Ιανουαρίου 2016.

Δικαίωμα εγγραφής στο Συνδικάτο έχουν και επιχειρηματίες του κλάδου από όλη τη χώρα, υπό την προϋπόθεση ότι στον τόπο εγκατάστασής τους δεν υφίσταται τοπικό σωματείο ούτε εκπροσωπούνται από κάποιο πανελλαδικό.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση των Περιπτερούχων, «Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ψηφοδέλτιο, θα πρέπει να είναι Μέλη του Συνδικάτου, ταμειακώς εντάξει (2€ εγγραφή μέλους) και να υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση έως 25 Ιανουαρίου 2016 σχετικά με την επαγγελματική τους ιδιότητα και ότι δεν έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα».

Στις εκλογές έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν μεμονωμένοι υποψήφιοι ή/και συνδυασμοί υποψηφίων.

Τα σχετικά με την υποψηφιότητα έγγραφα (αίτηση υποψηφιότητας υπογεγραμμένη η από τον υποψήφιο και όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού, καθώς και αντίστοιχες υπεύθυνες δηλώσεις) κατατίθενται στην έδρα του Συνδικάτου (Ιτέας 17 Αργυρούπολη, τηλ. 210.3302840).

Σχετικά με την διαδικασία, το Συνδικάτο διευκρινίζει ότι, « οι σταυροί που τίθενται στο κάθε ψηφοδέλτιο από τον ψηφοφόρο είναι έως 19 για Διοικητικό Συμβούλιο, έως 4 για την Ελεγκτική Επιτροπή, ενώ η σταυροδοσία για αντιπροσώπους είναι ελεύθερη.

ΠΗΓΗ: http://www.kontranews.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top