ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Τεράστια η απήχηση του πολυσυνεδρίου COINs του ΕΕΑ!- Βίντεο

Μελετάται η διευρυμένη και αυτοτελής διεξαγωγή του σε επόμενη φάση.

Μια απροσδόκητα μεγάλη αποδοχή και επιτυχία γνώρισε σε όλους τους τομείς, το πολυσυνέδριο καινοτομίας COINs για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις – μέλη του που διοργάνωσε το ΕΕΑ από τις 8 ως τις 10 Ιανουαρίου 2016.

Το πολυσυνέριο διεξήχθη στο πλαίσιο του MONEY SHOW 2016 το οποίο πραγματοποιήθηκε στο HILTON.

Πάνω από 4.000 επαγγελματίες και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες παρακολούθησαν τις 25 και πλέον εκδηλώσεις κλάδων, συνεργατικών δικτύων ανοικτής καινοτομίας και επιχειρήσεων.

Παρουσιάστηκαν όλα τα σύγχρονα προβλήματα των επιχειρήσεων αλλά και οι εναλλακτικές λύσεις μέσα σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής κρίσης. Αναδείχτηκε ως κομβικό σημείο η κατανόηση και ανάπτυξη των συνεργατικών δικτύων ανοικτής καινοτομίας COINs, μεταξύ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Αναπτύχθηκαν τα πλεονεκτήματα της ευέλικτης εξειδίκευσης και συνεργασίας μεταξύ μικρών επιχειρήσεων, η επίτευξη οικονομιών κλίμακας, η διεύρυνση των οριζόντων επιχειρηματικότητας και της γνώσης των πεδίων της αγοράς καθώς και η δυνατότητα εισαγωγής καινοτομιών και νέων τεχνολογιών στην επιχειρηματική δράση.

Παρουσιάστηκαν σε χωριστές και μεικτές εκδηλώσεις, τα 7 συνεργατικά δίκτυα που δημιουργήθηκαν με τη στήριξη του ΕΕΑ.

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου εξέφρασε την έκπληξή του από την ανταπόκριση και εκτιμώντας ότι το πλαίσιο του MONEY SHOW είναι μάλλον στενό για τέτοιες εκδηλώσεις με τόση προσέλευση, δήλωσε ότι το Επιμελητήριο θα πρέπει να εξετάσει την διευρυμένη και αυτοτελή οργάνωσή του πολυσυνεδρίου την επόμενη φορά. Έτσι θα μπορέσει να φιλοξενήσει τους κλάδους και επιχειρήσεις που δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν αυτή τη φορά αλλά και να είναι άνετο να κινούνται οι χιλιάδες ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες.

ΠΗΓΗ: http://www.eea.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top