ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Κατεβάζουν ρολά καφετέριες και περίπτερα την ημέρα της απεργίας!

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία καλεί τα μέλη του ο σύλλογος περιπτερούχων Λάρισας την ερχόμενη Πέμπτη, ώστε όλοι να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις κατά των σχεδίων της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του συλλόγου οι περιπτερούχοι καλούνται να κρατήσουν τα περίπτερά τους κλειστά από τις 6 το πρωί έως και τις 2 μετά το μεσημέρι, και από εκεί και πέρα εναπόκειται στη θέληση του καθενός αν θα λειτουργήσει.

Απομένει να δούμε αν και άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι, που τις απεργιακές ημέρες λειτουργούν και μάλιστα με αυξημένο φόρτο εργασίας, θα ακολουθήσουν το ίδιο μονοπάτι. Σε κάθε περίπτωση πάντως και ο σύλλογος καφε-μπαρ Λάρισας αποφάσισε να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις, σύμφωνα με τα μέλη του ΔΣ και μάλιστα σε όλο το ωράριο λειτουργίας. Με λίγα λόγια καφέ δεν έχει στην πόλη της Λάρισας την ημέρα της απεργίας, απ όσους τουλάχιστον ακολουθήσουν την πρόταση του συλλόγου.

Είναι από τις λίγες φορές που για την πόλη της Λάρισας λαμβάνεται μία τέτοια απόφαση, ενώ και τα ουζερί του Τυρνάβου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακολουθούν το δρόμο των κατεβασμένων ρολών την ερχόμενη Πέμπτη.

 

http://www.thessaliatv.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top