ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Τρομοκρατία Vs Κάπνισμα: Ποιό είναι πιο επικίνδυνο για τους μαθητές της Γαλλίας;

Τα γαλλικά λύκεια κάνουν έκκληση για τον τερματισμό της απαγόρευσης του καπνίσματος μέσα στις εγκαταστάσεις του σχολείου, με το επιχείρημα ότι οι μαθητές που συγκεντρώνονται στους δρόμους για να καπνίσουν ένα τσιγάρο διατρέχουν άμεσο κίνδυνο καθώς γίνονται «εύκολη λεία» στους τρομοκράτες.

Με μια νέα πρόσκληση ήρθε αντιμέτωπο το υπουργείο Υγείας της Γαλλίας καθώς η SNPDEN, η κορυφαία γαλλική ένωση που ρυθμίζει τα ζητήματα των σχολείων, προτρέπει την άρση της απαγόρευσης του καπνίσματος μέσα στο σχολείο.

Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι που στοίχισαν τη ζωή σε 130 ανθρώπους η Γαλλία παραμένει σε κατάσταση έκτακτου συναγερμού.

«Οι νέοι μαθητές οι οποίοι βγαίνουν έξω για να καπνίσουν διατρέχουν εξαιρετικά υψηλό κίνδυνο και μάλιστα ισχυρότερο από τις επιπτώσεις του ίδιου του καπνίσματος» όπως δήλωσε ο αναπληρωτής γραμματέας της ένωσης SNPDEN που ρυθμίζει τα σχολικά ζητήματα.

Συνέχισε λέγοντας ότι η ένωση είναι ενήμερη για τους κινδύνους που κρύβουν το αλκοόλ και το κάπνισμα αλλά σίγουρα αυτοί είναι ασθενέστεροι του κινδύνου που διατρέχουν οι μαθητές αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη Γαλλία περίοδο.

 
Πηγή: http://www.skai.gr
Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top