EDITORIAL

Οι Εκλογές του Συνδικάτου τελείωσαν….. η Ανασύνταξη και η Οργάνωση του Κλάδου, Τώρα Αρχίζει!!!

Μετά τις Εκλογές  του Συνδικάτου και την εκλογή της 1ης Αιρετής Διοίκησης, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε και να επικοινωνήσουμε σκέψεις και προτάσεις  όσον αφορά στο εξής τις σχέσεις μας με όλη την Αλυσίδα Αξίας της Μικρής Λιανικής.
Σημειολογικά ο άξονας  που θα κινηθεί η Νέα Διοίκηση του Συνδικάτου είναι οι εξής:

  • Παρεμβάσεις σε όλα τα θεσμικά όργανα σε Ελλάδα και Ευρώπη για προάσπιση των συμφερόντων του Λιανεμπορίου Καπνικών
  • Προστασία – ενημέρωση των Μελών του Συνδικάτου σε θέματα που αφορούν τη δουλειά του (Νομική Κάλυψη, Φοροτεχνική Ενημέρωση)
  • Εκπαιδευτικά Σεμινάρια από όλες τις συναλλασσόμενες εταιρίες  που αυτές επιθυμούν  να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους .
  • Κεντρικές συμφωνίες με Καπνοβιομηχανίες και Συναλλασσόμενες Εταιρείες του χώρου για τα Μέλη μόνο του Συνδικάτου, ώστε οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες του Κλάδου μας να μπορούν να αγοράζουν από  τους προμηθευτές τους τα διάφορα προϊόντα με καλύτερες εκπτώσεις.
  • Κεντρικές Συμφωνίες με Τράπεζες για παροχή νέων υπηρεσιών απο τα καταστήματα Μικρής Λιανικής με εφοδιασμό ειδικών POS – Χρηματοκιβωτιών ώστε να διασφαλίζοντε οι ιδιοκτήτες απο τον κίνδυνο ένοπλων ληστειών καθώς και ομαδικό ασφαλιστήριο για τυχόν κλοπή τσιγάρων, πυρκαγία κλπ.
  • Όλες οι Συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου θα ανακοινώνονται επίσημα στις ιστοσελίδες www.spekamila.gr  & www.synpeka.gr  και θα είναι ανοιχτές, ώστε τα Μέλη του Συνδικάτου να μπορούν να καταθέσουν προτάσεις που το Διοικητικό Συμβούλιο θα λαμβάνει υπόψιν και θα εγκρίνει ή θα απορρίπτει  με πλειοψηφία του Δ.Σ.
  • Η Δομή της οργάνωσης του Δ.Σ. θα είναι Διαμερισματική όσο αφορά τους Δήμους της Αττικής .

1.  Κεντρικού Τομέα Αθηνών
2.  Νότιου Τομέα Αθηνών
3.  Βόρειου Τομέα Αθηνών
4.  Δυτικού Τομέα Αθηνών
5.  Πειραιώς
6.  Νήσων
7.  Ανατολικής Αττικής
8.  Δυτικής Αττικής

Τα ονόματα των Υπευθύνων καθώς και τα τηλέφωνά τους θα σας γνωστοποιηθούν την επόμενη βδομάδα, ώστε το κάθε Μέλος του Συνδικάτου που έχει να καταθέσει επώνυμη καταγγελία ή πρόβλημα με τον Δήμο της περιοχής του, να υπάρχει συντονισμός υποστήριξης από το Δ.Σ. και το Νομικό Τμήμα του Συνδικάτου.

  • Προσπάθεια για σύσταση Δευτεροβάθμιας Κλαδικής Οργάνωσης με φιλικά Σωματεία της Περιφέρειας στο μέλλον.

Αγαπητοί Συνάδελφοι ,

Θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία στη συμπεριφορά μας, ώστε όλοι μαζί να υπερασπιστούμε σύσσωμοι τα καταστήματα μας απέναντι σε όλους αυτούς που μας επιβουλεύονται. Το Νέο ΔΣ θα υπερασπιστεί με οποιοδήποτε κόστος όλα τα Μέλη του δίνοντας προτεραιότητα στους σωστούς και σοβαρούς Ελεύθερους Επαγγελματίες ώστε να αναπτύξουν τη δουλεία τους σε ένα νέο Νομοθετικό Πλαίσιο που θα μπορούν δίχως άγχος να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον τους.

Ζητάμε από εσάς να επικοινωνήσετε τις θέσεις μας σε όλους τους συναδέλφους που γνωρίζετε,  ώστε να ενταχθούν το συντομότερο δυνατόν και εφόσον το  επιθυμούν στο Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων – Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής.

Για πληροφορίες καλέσετε στο 2103302840  και ώρες 9.00π.μ. – 5 μ.μ.

Δούκας Π. Γεώργιος

Πρόεδρoς Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων – Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής

Πηγή: www.synpeka.gr www.spekamila.gr 

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top