ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Ένταξη Των Σημείων Μικρής Λιανικής (Περιπτέρων, Ψιλικών, Mini Market) Στο Σύστημα Ηλεκτρονικών Συναλλαγών

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Δημοσιεύουμε σήμερα στις 2 ιστοσελίδες μας, το Υπόμνημα που απεστάλη προς τον Αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Αλεξιάδη Τρύφωνα, στην Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. καθώς και σε όλα τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα.

Από την πτώση των ποσοστών προμήθειάς μας στα Καπνοβιομηχανικά προϊόντα και στις κάρτες κινητής τηλεφωνίας, όλα αυτά τα χρόνια του Μνημονίου έχουν απολεσθεί έσοδα Μεικτού Κέρδους περίπου 1 δισεκατομμύριο  ευρώ για τον Κλάδο μας.

Αποτέλεσμα όλων αυτών των ενεργειών ήταν ο Κλάδος της Μικρής Λιανικής να συρρικνωθεί άνω του 50%, να έχει χάσει το Ελληνικό Δημόσιο, ως παράπλευρες απώλειες, πάνω από 200.000.000 στα ασφαλιστικά ταμεία (ΟΑΕΕ, ΙΚΑ), καθώς επίσης και να αυξηθεί και το ποσοστό της ανεργίας (απώλεια 100.000 θέσεις εργασίας)

Το Συνδικάτο Επαγγελματιών Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής δεν θα πάψει ποτέ να ενημερώνει όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον Κλάδο μας, έχοντας σταθερές και ξεκάθαρες θέσεις για όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν.

Η πίεση προς τον Πολιτικό κόσμο της Χώρας , αλλά και η ενημέρωση των Αρμόδιων οργάνων στην Ευρώπη θα είναι συνεχής μέχρι να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ

{google_docs}https://drive.google.com/file/d/0BzAusyC7xbRSWDdCa2p5VnRQVUk/edit?pref=2&pli=1|width:700|height:500|border:1|border_style:solid|border_color:#000000{/google_docs}

ΠΗΓΗ:  www.spekamila.gr  www.synpeka.gr

 

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top