ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Περιπτερούχοι: Προσοχή! Απατεώνες κλέβουν κωδικούς καρτών από τα περίπτερα!

Την προσοχή  των επαγγελματιών και των καταναλωτών εφιστά ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής, Γιώργος Δούκας, καθώς υπάρχει κίνδυνος απατεώνες να κλέψουν τους κωδικούς καρτών! Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου των Περιπτερούχων ο Πρόεδρος, δέχτηκε «καταγγελία από συνάδελφο Περιπτερούχο της Καλλιθέας (τα στοιχεία του είναι διαθέσιμα για Διωκτικές Αρχές ) για το πώς διάφοροι απατεώνες προσεγγίζουν τα περίπτερα και κλέβουν εξ αποστάσεωςτα pin από τα μηχανήματα POS του άυλου χρόνου».

«Πιθανοί στόχοι είναι τα pinκινητής τηλεφωνίας, καθώς και προπληρωμένες κάρτες από τα μηχανάκια POS»

asdasdf

Η περιγραφή του περιστατικού και οι φωτογραφίες δόθηκαν στην δημοσιότητα από το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής.

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση το περιστατικό έχει ως εξής :

Ο εικονιζόμενος στις Φώτο, πλησίασε στο περίπτερο, ζήτησε μια κάρτα money safe των 100euro και  ταυτόχρονα μια σακούλα, για να βάλει αναψυκτικά από το ψυγείο. Πήγε στο ψυγείο, έβαλε στη σακούλα διάφορα αναψυκτικά και γύρισε μπροστά στο ταμείο.
Στα χέρια του κρατούσε ένα μπρελόκ που μάλλον είχε κρυφή βιντεοκάμερα ή τεχνολογικά κάτι άλλο και υπέκλεψε τον αριθμό του pin που στο μεταξύ είχε εκδώσει ο συνάδελφος Περιπτεράς.

Δικαιολογήθηκε ότι έχει ξεχάσει το πορτοφόλι του στο αυτοκίνητο και πάει να φέρει τα λεφτά.

asdasd

Ο συνάδελφος Περιπτερούχος, αμέσως, υποπτεύθηκε ότι κάτι τρέχει και έδωσε ακύρωση συναλλαγής στην εταιρία με την οποία συνεργάζεται.
Η συναλλαγή εκτύπωσης έγινε 10.55 π.μ. και η ακύρωση 10.57 π.μ.
Δυστυχώς 10.56 π.μ. το pin είχε ήδη χρησιμοποιηθεί από τον συγκεκριμένο εικονιζόμενο απατεώνα.

Αν και ο συνάδελφος Περιπτερούχος της Καλλιθέας προσπάθησε να τον κυνηγήσει δεν μπόρεσε να τον πιάσει , διότι γρήγορα εξαφανίστηκε στα γύρω στενά.

Τα στοιχεία του συναδέλφου μας είναι στη διάθεση κάθε Διωκτικής Αρχής και φυσικά η δημοσίευση των φωτογραφιών έχει σκοπό να ενημερώσει όλους τους συναδέλφους μας, ώστε να προσέχουν, αλλά και κάθε Αρμόδια Αρχή προς αναζήτηση του συγκεκριμένου ατόμου.

 

http://www.kontranews.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top