ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά το Υπουργείο

Το κτήριο του Κεράνη στον Πειραιά κοστίζει στο ελληνικό Δημόσιο 221.000 ευρώ τον μήνα! Ναι, καλά ακούσατε, δηλαδή δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Κι όλα αυτά γιατί καμία υπηρεσία του Δημοσίου μέχρι τώρα δεν θέλει να μετεγκατασταθεί στο μοναδικό αυτό κτήριο. Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Τρύφων Αλεξιάδης μετά την επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου.

«Κάτω από τη λέξη “σκάνδαλο”, αν θέλαμε να δώσουμε κάποια παραδείγματα, θα ήταν το κτήριο αυτό. Ένας σκανδαλώδης φάκελος για τα ενοίκια που πληρώνει το ελληνικό Δημόσιο» είπε ο Τρύφων Αλεξιάδης, ο οποίος επεσήμανε ακόμη ότι σύντομα θα μπει ένα τέλος σε αυτήν τη σπατάλη που βοηθάει κάποιους να πλουτίσουν και το ελληνικό Δημόσιο να πληρώνει.

Και γιατί δεν έγινε η μεταφορά εκεί υπηρεσιών όλα αυτά τα χρόνια; Γιατί έχουν ακουστεί τα πιο απίθανα σενάρια, από τη στατικότητα του κτηρίου μέχρι και τις συνθήκες υγιεινής.

«Μόνο ότι έχει εξωγήινους το κτήριο δεν μας είπαν ή ότι κάποια στιγμή μπορεί να βγει από το υπόγειό του ένα διαστημόπλοιο για να καταστρέψει τους εργαζομένους» διευκρίνισε ο κ. Αλεξιάδης με σκωπτικό τρόπο για να δείξει πως κάποιοι πετύχαιναν την αναβολή χρήσης του κτηρίου με το αζημίωτο βέβαια… 221.000 ευρώ τον μήνα.

 

http://www.zougla.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top