ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Έτσι θα ψωνίζουμε στo μέλλον απο τo Σούπερ Μάρκετ;

Τέρμα η ταλαιπωρία, έρχεται το drive-through.

Φανταστείτε τη σκηνή. Είστε στο δρόμο για το σπίτι σας, ξαφνικά θυμάστε ότι το ψυγείο σας είναι άδειο, αλλά δεν έχετε ένα ευρώ για το καρότσι και το χώρο στάθμευσης… είναι ένας εφιάλτης.

Δεν θα ήταν κάτι «μαγικό» εάν θα μπορούσατε να πάρετε μερικά προϊόντα πρώτης ανάγκης, χωρίς να ψάχνετε πάρκινγκ με τις ώρες με το αυτοκίνητό σας;

Ένας Ρώσος εφευρέτης βρήκε τη λύση στο πρόβλημα. Ο Semenov Dahir Kurmanbievich σχεδίασε μια «πατέντα» όπου όλοι οι καταναλωτές θα είναι σε θέση να κάνουν τα ψώνια τους στο Σούπερ Μάρκετ χωρίς καν να κατέβουν απο το αυτοκίνητό τους. Τα λεγόμενα drive-through.

Το σχέδιο αυτό έχει ως στόχο την «επίλυση του τεχνικού προβλήματος της βελτίωσης της ποιότητας της εξυπηρέτησης των πελατών, παρέχοντας παράλληλα τη μέγιστη άνεση και την επιλογή των προϊόντων, μειώνοντας το χρόνο για την εξυπηρέτηση των πελατών, μείωση του χρόνου αναμονής και τη μείωση του χρόνου και κόστους από εμπορικές επιχειρήσεις που σχετίζονται με την υποβολή και τη διάταξη των προϊόντων στο χώρο πώλησης όπου υπάρχουν αγοραστές. »

Το σύστημα θα μπορούσε να λειτουργήσει με παρόμοιο τρόπο και σε ένα βενζινάδικο. «Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια», που έλεγαν και οι παππούδες μας.

Αναμένουμε να δούμε αν θα υλοποιηθεί αυτό το σύστημα που πιθανόν να δούμε σύντομα.

 

http://www.fnews.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top