ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Που μπορείτε να απολαύσετε ένα παγωτό και να ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο; – Μόνο στα ελληνικά περίπτερα

Η μοναδικότητα σε όλον τον κόσμο των ελληνικών περιπτέρων είναι κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν και ακόμα λιγότεροι την προσφορά του περίπτερου και των ιδιοκτητών τους στην ελληνική οικονομία. Ένα τεράστιο δίκτυο διανομής προϊόντων (έχουν απομείνει 8.000 περίπτερα και μαγαζιά ψιλικών που πουλάνε εφημερίδες, περιοδικά, σοκολάτες, παγωτά) εκτείνεται σε όλη την χώρα. Βρίσκονται σχεδόν σε κάθε δρόμο, κάθε γειτονιά στις μεγαλουπόλεις και σε κάθε αστική και ημιαστική περιοχή, πολλές φορές περισσότερα από ένα.

Το δίκτυο διανομής των εταιρειών (χιλιάδες θέσεις εργασίας) που εξασφαλίζει την προμήθεια των περιπτέρων είναι πραγματικά πολύ μεγάλο αλλά ακόμα περισσότερο ωφελούνται οι κάτοικοι οι οποίοι έχουν ακριβώς δίπλα τους τα μικρά αλλά θαυματουργά σημεία που πωλούν κάθε είδος προϊόντων (ακόμα και ασπιρίνες). Και τώρα που καλοκαιριάζει τα περίπτερα τα περίπτερα κάνουν ευτυχισμένα εκατομμύρια παιδιά (μικρά και μεγάλα) με την καλοκαιρινή απόλαυση, τα παγωτά! Τα οποία βρίσκονται βρίσκονται φυλαγμένα σε άριστες συνθήκες και με την φροντίδα του κάθε περιπτερά- ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών και με την υπευθυνότητα των εταιρειών που τα διανέμουν στα δικά τους ψυγεία.

Και το χειμώνα μας κάνουν παρέα με τις υπέροχες σοκολάτες και τόσες άλλες λιχουδιές που διαθέτουν. Όσο για την ενημέρωση; Μόνο από τα πρωτοσέλιδα και τους πηχυαίους τίλους που οι Έλληνες πολίτες διαβάζουν πηγαίνοντας στην δουλειά τους καθημερινά ενημερώνονται για ότι συμβαίνει παντού. Αν θέλουν ανάλυση αγοράζουν την εφημερίδα ή το περιοδικό που τους ενδιαφέρει, αλλά μόνο οι τίτλοι είναι αρκετοί για να δώσουν μια πλήρη εικόνα για την ειδησεογραφία της ημέρας. Να υπογραμμίσουμε ότι μόνο στην Ελλάδα και σε κανένα άλλο μέρος της Ευρώπης και του πλανήτη δεν υπάρχει αυτό το σημείο διάθεσης προϊόντων, ενημέρωσης ειδήσεων και κοινωνικής συναναστροφής, καθώς στο περίπτερο γίνονται πολύ συχνά και οι πιο ενδιαφέρουσες γνωριμίες (πολλοί γνώρισαν ενδιαφέρουσες κοπέλες που εξελίχθηκαν μετά σε ακόμα πιο ενδιαφέρουσες σχέσεις).

 

http://www.pronews.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top