ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – EKTAKTO ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

fasaSite 

 

Αθήνα, 14/4/2016

Αρ. Πρωτοκόλλου 1001/14.04.2016

 

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
EKTAKTO ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Καλείστε  το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στον 3ο όροφο και ώρα 5.00 μ.μ. ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για να λάβουμε  κρίσιμες αποφάσεις , λόγω των τελευταίων Πολιτικών  γεγονότων που αφορούν Αύξηση Φορολογίας Καπνού .

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:

 1. 1.Λήψη αποφάσεων για αγωνιστικές κινητοποιήσεις συγκεντρώσεων στο Υπουργείο Οικονομικών  ή επαναλαμβανόμενων 3ήμερων απεργιακών κινητοποιήσεων (Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή )
 2. 2.Επικύρωση – Αποδοχή έγγραφων  προσφορών από τις Τράπεζες Πειραιώς και Αττικής για θέματα που αφορούν ηλεκτρονικές συναλλαγές και POS
  Σε περίπτωση που γίνει αποδοχή των προσφορών από το Δ.Σ. του Συνδικάτου , ο Νομικός μας Σύμβουλος , μαζί με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα θα προβούν σε σύμβαση συνεργασίας με τις εν λόγω Τράπεζες . Η κατάρτιση της Σύμβασης θα γίνει σε συνεργασία με την Εταιρία Συμβούλων ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α.Ε. Επισημαίνεται ότι οι εν λόγω προσφορές είναι μόνο για τα Μέλη του Συνδικάτου και η πιστοποίηση του κάθε Μέλους θα αποδεικνύεται σε κάθε Τράπεζα με κάρτα μέλους (
  member’scard), η οποία θα εκδοθεί.
  Σημειωτέον, αναμένονται έγγραφες προσφορές από την Εθνική Τράπεζα και την
  Eurobank οι οποίες θα εγκριθούν σε νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί.
 3. 3.Πρωτόκολλο παραλαβής κουπονιών Ετήσιων Συνδρομών 2016  από τον Ταμία, τον Γενικό Γραμματέα και τον Πρόεδρο του Συνδικάτου σε όλα τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ..
  Αναλυτικές οδηγίες  για όλη την διαδικασία διανομής των κουπονιών θα σας γνωστοποιηθεί στην εν λόγω συνάντηση.
  Επισημαίνεται ότι έχει εκδοθεί Τραπεζικός Λογαριασμός του Συνδικάτου στην Τράπεζα Πειραιώς, εκπρόσωποι του οποίου  είναι οι κ.κ. Γισαννόπουλος Παύλος  – Ταμίας, Παξιμάδης Γεώργιος – Γενικός Γραμματέας , Δούκας Γεώργιος – Πρόεδρος.
  Όλα τα χρήματα από τις Συνδρομές θα παραδίδονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στον Ταμία κ. Γιαννόπουλο Παύλο, ο οποίος και θα σας παραδίδει πρωτόκολλο παραλαβής χρημάτων κάθε φορά που θα λαμβάνει χρήματα από τα εξουσιοδοτημένα εκλεγμένα Μέλη του Δ.Σ.  (Η τήρηση της εν λόγω διαδικασίας θα γίνεται με θρησκευτική ευλάβεια )
 4. 4.Καθορισμός ημερομηνίας , μετά το Πάσχα, για την παρουσίαση Demo του Μηνιαίου Πανελλαδικού Κλαδικού Περιοδικού του Συνδικάτου (tirage 20.000 τεύχη) στα γραφεία της Audiovisual (Πάρνωνος 3 , Μαρούσι).
  Την ευθύνη της έκδοσης του εν λόγω περιοδικού θα την έχει η θυγατρική διαφημιστική εταιρία της
  Dionic, Nestcom .
  Μετά την παρουσίαση του περιοδικού θα πραγματοποιηθεί  νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την έγκριση και εξουσιοδότηση για υπογραφή συμβάσεων της συγκεκριμένης συνεργασίας.

Λόγω της κρισιμότητας της συγκεκριμένης συνεδρίασης εκτός του Δ.Σ. καλούνται και όλα τα μέλη του Συνδικάτου να παραστούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους, δίχως δικαίωμα ψηφοφορίας

 

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη!

 

Για το Δ.Σ.

 

ssa2

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top