ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Νέα Μορφή Απάτης (PAYSAFE CARD)

Λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσιο το email για την νεα μέθοδο απάτης όσον αφορά την κάρτα PAYSAFE (PAY SAFE – BEE CASH).

“Αγαπητέ Κύριε , Καλημέρα σας

Σε συνέχεια παλαιότερης επικοινωνίας μας σχετικά με απάτη η οποία βρισκόταν σε εξέλιξη στα περίπτερα, επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας προκειμένου να εφιστήσουμε την προσοχή σας σε μία νέα μορφή απάτης η οποία λαμβάνει χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα στον κλάδο των περιπτερούχων .

Συγκεκριμένα έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά όπου άγνωστος δράστης τηλεφωνεί σε περίπτερα και προσποιούμενος τεχνικό των τερματικών μηχανημάτων που διαθέτουν τα περίπτερα προτρέπει τους υπαλλήλους να εκδώσουν κουπόνια-vouchers PAY SAFE – BEE CASH και να του δώσουν τους σειριακούς αριθμούς αυτών. Εν συνεχεία χρησιμοποιεί αυτά για συναλλαγές μέσω διαδικτύου με αποτέλεσμα οι περιπτερούχοι να έχουν υποστεί ζημιά συνήθως 300-450 ευρώ.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, σας διαβιβάζουμε Δελτίο Τύπου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της 4/7/2016 σύμφωνα με το οποίο περιγράφεται ο τρόπος λειτουργίας του δράστη και η σύλληψή του. Επειδή όμως τα περιστατικά εξαπάτησης του κλάδου συνεχίζονται και μετά από την συγκεκριμένη ημερομηνία (κυρίως Κρήτη, Ρέθυμνο-Χανιά-Ηράκλειο) θεωρήσαμε απαραίτητο να σας ενημερώσουμε κυρίως σαν μέτρο πρόληψης , προκειμένου να προβείτε σε όποιες ενέργειες κρίνετε εσείς απαραίτητες για την ενημέρωση του κλάδου σας.

Πιστεύουμε ότι τέτοιου είδους ενέργειες μόνο θετικά αποτελέσματα θα επιφέρουν στην απο κοινού προσπάθεια μας για την καταπολέμηση της απάτης.

Ευχαριστούμε, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.

Best regards,

Panagiotis Asimakopoulos

Chief Compliance Officer

UCS FINANCIAL LTD

UNITED CARD SERVICES “

Διαβάστε και το Δελτίο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

{google_docs}https://drive.google.com/file/d/0BzAusyC7xbRSTXhsMWlfa3k3TjQ/edit?pref=2&pli=1|width:600|height:500|border:1|border_style:solid|border_color:#000000{/google_docs}

Πηγή: www.synpeka.gr www.spekamila.gr 

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top