ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Στα 1.500 ευρώ το μήνα το νοίκι για περίπτερο στο νέο Δημαρχείο!

ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΗ

Τρελή τιμή έπιασε το περίπτερο που έβαλε σε δημοπρασία ο Δήμος Καλαμάτας, στο νέο Δημαρχείο (παλιό νοσοκομείο, οδός Αθηνών). Η τελική προσφορά από τους δύο ενδιαφερόμενους έφτασε τα 1.500 ευρώ το μήνα! Αυτό συνέβη σε μια εποχή που τα περίπτερα έχουν μειωθεί ιδιαίτερα, καθώς, λόγω της κρίσης, πολλά έκλεισαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δήμος έβγαλε σε δημοπρασία άλλα εφτά περίπτερα, σε διάφορες περιοχές της πόλης, για τα οποία όμως δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον κανένας…

Το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας επικύρωσε τα πρακτικά του πλειοδοτικού διαγωνισμού για το περίπτερο στο νέο Δημαρχείο. Η τιμή εκκίνησης ήταν τα 300 ευρώ το μήνα.
Αντίθετα, δεν προσήλθε κανένας στους διαγωνισμούς για τα περίπτερα στην οδό Αριστομένους και Σόλωνος με τιμή εκκίνησης τα 200 ευρώ, Κανάρη και Πλάτωνος με τιμή εκκίνησης επίσης τα 200 ευρώ, στην πλατεία του συνοικισμού Νικηταρά με τιμή εκκίνησης τα 100 ευρώ, στην οδό Καλλιπατείρας (απέναντι από τις εργατικές κατοικίες του Ανατολικού Κέντρου) με τιμή εκκίνησης τα 100 ευρώ, στην οδό Λακωνικής απέναντι από τις Εργατικές κατοικίες με τιμή εκκίνησης τα 100 ευρώ, στην οδό Σαλαμίνος με τιμή εκκίνησης τα 150 ευρώ και στην οδό Σφακιανάκη, στην Τέντα, με τιμή εκκίνησης τα 100 ευρώ το μήνα.
Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής σχολίασαν ότι η τιμή που δόθηκε για το περίπτερο του νέου Δημαρχείου είναι υπερβολική, ωστόσο τόνισαν ότι είναι υποχρεωμένα να επικυρώσουν το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.
Στ.Μ.

 

http://www.kalamatajournal.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top