ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφων Αλεξιάδης στην Τηλεόραση της Βουλής

Για θέματα της αρμοδιότητάς του μιλά στην Τηλεόραση της Βουλής ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφων Αλεξιάδης.

Προσκεκλημένος της εκπομπής «Βουλής Βήμα», αναλύει τις νομοθετικές παρεμβάσεις για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου.

Ο κ. Αλεξιάδης αναφέρεται εκτενώς στις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου που πρόκειται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή και προβλέπει κίνητρα για την επέκταση των ηλεκτρονικών συναλλαγών και την αποκάλυψη αδήλωτων καταθέσεων, ενώ αναφέρεται στα αποτελέσματα των φορολογικών ελέγχων, σε τουριστικούς προορισμούς, καθώς και στις λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς.

Επίσης, αναλύει τις ρυθμίσεις για την πάταξη του λαθρεμπορίου στα καπνικά προϊόντα, μιλά για την εφαρμογή των νόμων προκειμένου να αντιμετωπιστεί το λαθρεμπόριο καυσίμων, ενώ αναφέρεται και στην τροπολογία που θα κατατεθεί την προσεχή εβδομάδα στη Βουλή και θα προβλέπει αυστηρά πρόστιμα για τη μη έκδοση αποδείξεων.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών παρουσιάζει στοιχεία για την πορεία των φορολογικών εσόδων και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο και μιλά για την εμπειρία του από τη συνεργασία των στελεχών του Υπουργείου Οικονομικών με τις φορολογικές αρχές της Γερμανίας, καθώς και τα σεμινάρια που παρακολούθησαν για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Η εκπομπή «Βουλής Βήμα» με τη δημοσιογράφο Αλεξία Κουλούρη θα μεταδοθεί αύριο Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 9 π.μ. και θα επαναληφθεί το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 10 μ.μ., καθώς και την Κυριακή 24 Ιουλίου στις 3 μ.μ.

 

http://www.hellenicparliament.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top