ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Κομοτηνή: Μια ανεξιχνίαστη ένοπλη ληστεία στο super market «24hr»

Δείτε το video της ληστείας όπως την κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος – Οι δράστες παρά την ταυτοποίηση τους παραμένουν ασύλληπτοι μέχρι και σήμερα

Ένοπλη ληστεία στο super market «24hr» που βρίσκεται επί της οδού Μακεδονίας στην Κομοτηνή πραγματοποίησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου 2016 δύο κουκουλοφόροι.

Οι δράστες μπήκαν στο κατάστημα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με την απειλή μαχαιριού κατάφεραν να αποσπάσουν ολόκληρο το συρτάρι της ταμειακής μηχανής με λεία περίπου 500 ευρώ. Η υπάλληλος του καταστήματος αν και αρχικώς αιφνιδιάστηκε όπως ήταν λογικό στη θέα του μαχαιριού, προσπάθησε να αποτρέψει τη ληστεία χωρίς όμως αποτέλεσμα με τους δράστες να διαφεύγουν εν τέλει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το παράδοξο στην όλη ιστορία το οποίο γεννά και εύλογα ερωτήματα είναι ότι σήμερα, 7 μήνες μετά το συμβάν, η ληστεία παραμένει ακόμα ανεξιχνίαστη παρά το γεγονός ότι οι δράστες έχουν αναγνωριστεί και ταυτοποιηθεί από την υπάλληλο του καταστήματος. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι δράστες είναι σεσημασμένοι και γνωστοί στις αστυνομικές Αρχές ενώ φαίνεται να συνεχίζουν ανενόχλητοι τη δράση τους καθώς έχουν διαπράξει κι άλλες ληστείες σε καταστήματα της περιοχής.

 

http://fonirodopis.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top