ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Το ΕΕΑ, πρώτος σταθμός της ALIBABA στην Ελλάδα! – 2 βίντεο

Πρώτος σταθμός στην Ελλάδα, της αντιπροσωπείας της μεγαλύτερης εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, της κινεζικής εταιρείες LIBABA, ήταν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, το μεγαλύτερο Επιμελητήριο, από πλευράς μελλών, της χώρας.

Ήταν μια χαρακτηριστική κίνηση της εταιρείας για να τονίσει την ικανοποίησή της για τις σπουδαίες πρωτοβουλίες που έλαβε το Επιμελητήριο και έγινε κατορθωτό το άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου οικονομικής συνεργασία Ελλάδος – Κίνας.

Η αντιπροσωπεία της κινεζικής εταιρείας έφτασε κατευθείαν από το αεροδρόμιο στα γραφεί του ΕΕΑ, όπου έτυχε θερμής υποδοχής. Στη διαδρομή συνοδεύονταν από το μέλος του ΔΣ κ. Γ. Φλωρά. Πολλά μέλη της διοίκησης και του ΔΣ του ΕΕΑ υποδέχτηκαν τους εκπροσώπους της alibaba ενώ και πολλοί δημοσιογράφοι ανέμεναν τις πρώτες δηλώσεις.

Αμέσως μετά την άφιξη ξεκίνησαν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Νίκος Λεβετσοβίτης ενημέρωσε τους καλεσμένους για τον ρόλο του Επιμελητηρίου στη προσπάθεια ανάπτυξης σχέσεων με την Κίνα και εξέθεσε το πρόγραμμα, το οποίο ξεκινούσε άμεσα.

Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, στάθηκε στη σοβαρότητα του εγχειρήματος που ανέλαβε το ΕΕΑ επισημαίνοντας πως αυτό δεν αφορά μόνο τα μέλη του αλλά όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες ενδιαφέρονται και έχουν δυνατότητα εξαγωγών ή υποδοχής κινέζων τουριστών. Όπως είπε, «για την Ελλάδα ανοίγεται μια ιστορική ευκαιρία σε μια αγορά η οποία έχει χρησιμοποιήσει το μοντέλο της πώλησης από μικρές επιχειρήσεις στους καταναλωτές, να το πάρουμε στη χώρα μας…. Το ΕΕΑ θα προσπαθήσει να φέρει και άλλες ηλεκτρονικές πλατφόρμες βοηθώντας τον έλληνα επιχειρηματία».

Ο επικεφαλής την αντιπροσωπείας της ALIBABA, κ. Rodrigo Cipriani ευχαρίστησε το ΕΕΑ για την υποδοχή και την τεράστια προσπάθεια που έχει καταβάλει και υποσχέθηκε να κάνει κάθε προσπάθεια ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που θέτουν τα δύο μέρη.

Την αντιπροσωπεία της Alibaba αποτελούσαν οι κ. Rodrigo Cipriani Foresio – Managing Director Alibaba Italy, Spain, Portugal and Greece, κ. Christina Fontana – Senior Manager Business Development Alibaba Group, κ. Yong ZHANG, Chief Contents Officer, Holiday Department, Alitrip, κ. Yana GENG, Business Development Manager Ant Financial, AliPay, κ. Albert Antonini Mangia, Marketing Manager Alibaba Group.

Μετά την πρώτη ενημέρωση, η Διοίκηση του ΕΕΑ προσέφερε δώρα στους κινέζους εκπροσώπους. Ακολούθως δόθηκε συνέντευξη τύπου για ενημέρωση όλων των επιχειρηματιών για το εγχείρημα με την ALIBABA.

Δείτε τα βίντεο με το καλωσόρισμα από τον Ν. Λεβετσοβίτη και τη δήλωση του Γ. Χατζηθεοδοσίου.

 

http://www.eea.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top