ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Η LYCACHAT ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

Το μέλλον της κινητής τηλεφωνίας ήρθε και στην Ελλάδα!

Η μεγαλύτερη εταιρεία του κόσμου αλλάζει όλα τα δεδομένα σε χρόνους ομιλίας με εξωτερικό και όχι μόνο!

Το Lycachat είναι μια εφαρμογή για Smartphone διαθέσιμη iPhone και σε Android.

Χρησιμοποιήστε το Lycachat για να συνδεθείτε με οικογένεια και φίλους σε όλο τον κόσμο δωρεάν. Στείλτε μηνύματα, πραγματοποιήστε φωνητικές και βίντεο κλήσεις υψηλής ποιότητας και στείλτε φωτογραφίες και βίντεο μέσω Wi-Fi, 3G ή 4G δωρεάν!

Τι περιλαμβάνει το LYCACHAT:

  • ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ: Δεν χρεώνουμε τέλος άδειας χρήσης για να κατεβάσετε ή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μας. Το Lycachat χρησιμοποιεί τη σύνδεση Internet του Smartphone σας για να καλείτε και να στέλνετε μηνύματα στην οικογένεια και τους φίλους σας. Έτσι, μπορείτε να καλείτε, να στέλνετε μηνύματα και βίντεο ΔΩΡΕΑΝ σε άλλους χρήστες του Lycachat σε όλο τον κόσμο.
  • ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ: Απολαύστε κλήσεις βίντεο υψηλής ποιότητας ΔΩΡΕΑΝ. Οι κλήσεις μέσω του Lycachat είναι κρυπτογραφημένες με το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας ώστε να μπορείτε να μιλάτε με πλήρη εμπιστευτικότητα. Επίσης, παρέχουμε μια ένδειξη για την “ποιότητα κλήσης” κατά τη διάρκεια της κλήσης σας ώστε να μπορείτε να δείτε την ποιότητα των δεδομένων σύνδεσης
  • ΧΑΜΗΛΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Χρησιμοποιούμε την πλέον αποτελεσματική τεχνολογία διαθέσιμη σήμερα ώστε, όταν χρησιμοποιείτε το Lycachat σε περιοχή εκτός της εμβέλειας Wi-Fi, μπορείτε να το κάνετε, γνωρίζοντας ότι θα καταναλώσετε την ελάχιστη ποσότητα δεδομένων.
  • ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ: όταν καλείτε σε σταθερά σε μη χρήστες του Lycachat με το Lycachat OUT. Οι τιμές του Lycachat OUT όχι μόνο είναι οι χαμηλότερες στην αγορά, αλλά επίσης δεν χρεώνουν τέλος σύνδεσης. Μπορείτε να αποκτήσετε μονάδες στο Lycachat OUT αγοράζοντας xρόνο ομιλίας σε καταστήματα Μικρής Λιανικής (περίπτερα-mini market ) και Επιλεγμένα Καταστήματα Πώλησης κινητής τηλεφωνίας .

  • ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ: Δείτε ποιος είναι online με την ένδειξη “κατάσταση”, και δείτε την ημερομηνία που κάποιος συνδέθηκε “τελευταία φορά” στην εφαρμογή. Γνωρίζατε ότι μπορείτε να δείτε ακόμα και ποια από τις επαφές σας έχει ανεβάσει βίντεο στο προφίλ του.
  • ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ: Στείλτε μηνύματα πολυμέσων, όπως εικόνες και βίντεο, στην ομαδική συνομιλία σας και δείτε πότε η επαφή σας πληκτρολογεί μια απάντηση με την ένδειξη “πληκτρολόγηση”. Σας παρέχουμε επίσης μια ολοκληρωμένη λειτουργία διαχείρισης μηνυμάτων έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα “στείλετε” ένα μήνυμα σε κάποιον θα λάβετε ειδοποίηση με ένα σημάδι, το οποίο μετατρέπεται σε δύο σημάδια, όταν το μήνυμα “παραδοθεί”, και έπειτα θα αλλάξει χρώμα, όταν το μήνυμα “διαβαστεί”. Μπορείτε επίσης να στείλετε μήνυμα απευθείας σε μια διεύθυνση e-mail.
  • ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ: Ακούστε τα μηνύματα φωνητικού ταχυδρομείου στην εφαρμογή σας ή online.
  • ΔΙΕΞΑΓΕΤΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ: με τις επαφές σας. Μοιραστείτε μια ομαδική κλήση με πλήθος ατόμων, οπουδήποτε στον κόσμο. Με τη λειτουργία μας “Αναμονή κλήσης” μπορείτε να γνωρίζετε πότε κάποιος προσπαθεί να σας καλέσει, ενώ είστε σε άλλη κλήση. Με τη λειτουργία μας “Σίγαση κλήσης” μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη σίγαση σε μια κλήση, έτσι ώστε η επαφή σας να μην μπορεί να σας ακούσει, έως ότου απενεργοποιήσετε τη σίγαση. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης τηλεδιάσκεψης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το “Ηχείο” στο κινητό σας από την αντίστοιχη επιλογή μας.

  • ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ: Δείτε ποιος σας καλεί με την “Αναγνώριση κλήσης” (CLI) και κατόπιν πραγματοποιήστε “Προώθηση κλήσης” σε άλλον αριθμό, περιλαμβανομένου του φωνητικού σας ταχυδρομείου, όταν είστε απασχολημένοι. Κατεβάστε το Lycachat σε περισσότερες από μία συσκευές με τον ίδιο λογαριασμό έτσι ώστε, όταν δέχεστε μια κλήση, όλες οι συσκευές που έχουν την εφαρμογή μας θα κουδουνίζουν, ταυτόχρονα!
  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕ: ενοχλητικές κλήσεις και μηνύματα από την ένδειξη αποκλεισμού επαφής.

Τεχνική υποστήριξη πελατών και το καλύτερο από όλα είναι ότι το Lycachat είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Πρώτη Παρουσίασή στην Έκθεση «Super Market, Mini Market και Περίπτερο» που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 30 Σεπτεμβρίου έως 02 Οκτωβρίου 2016 στο Metropolitan Expo (Περίπτερο 28Α Διάδρομος Β). 

Αποκλειστικός Διανομέας Ελλάδος – Κύπρου Roadkiosk For All Private Company, 
Τηλέφωνο 2103302840 Fax 2103304006 e-mai
lycachat@roadkiosk.grΚινητό 6975903688


 

Περισσότερες Πληροφορίες http://www.lycachat.com/el/

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top