ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Το πρώτο τεύχος του RETAIL & TOBACCO NEWS στην έκθεση «SUPER MARKET MINI MARKET & ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ»

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής σε συνεργασία με την Ethos Media, σας παρουσιάζει τη νέα μηνιαία έκδοση RETAIL & TOBACCO NEWS, ένα περιοδικό με άποψη, παρεμβατικότητα, σύγχρονο design και μοντέρνα αισθητική.

Το RETAIL & TOBACCO NEWS είναι το Πανελλαδικό Βήμα της Μικρής Λιανικής που ανταποκρίνεται δυναμικά στις ανάγκες που ξεπροβάλλουν, σε μια νευραλγική αγορά στην οποία συναλλάσσονται σε καθημερινή βάση, τουλάχιστον 2.000.000 άνθρωποι.

Εκτενείς πληροφορίες για την έκδοση, τη θεματολογία και το προφίλ του αναγνωστικού κοινού θα βρείτε στο media kit που επισυνάπτεται.

Το RETAIL & TOBACCO NEWS αποτελεί άριστη πλατφόρμα για τη προώθηση και προβολή όλων των προϊόντων και υπηρεσιών του κλάδου, καθώς διαθέτει μια σημαντική εκδοτική δυναμική και διείσδυση σε ένα απόλυτα στοχευμένο κοινό, ειδικά στις μέρες μας, όπου τα δεδομένα της αγοράς διαρκώς αναπροσδιορίζονται και ο ανταγωνισμός ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα.

Το πρώτο τεύχος του RETAIL & TOBACCO NEWS, παρουσιάζεται  στην έκθεση «SUPER MARKET MINI MARKET & ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 30/9-2/10.2016», που διοργανώνεται από την ROTA, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO

Το RETAIL & TOBACCO NEWS, θα έχει δυναμική παρουσία στο περίπτερο Β28Α, και με διανομή 7.000 τευχών σε εκθέτες και επισκέπτες, στην έκθεση που απευθύνεται σε έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους και για 3 ημέρες συγκεντρώνει τους κορυφαίους προμηθευτές της ελληνικής αγοράς και τις πιο σημαντικές κατηγορίες προϊόντων.


Το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία προβολής στο ειδικό αυτό τεύχος και επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Deadline υλικών προβολής Τρίτη 20/9/2016

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της Ethos Media:

κ. Κωνσταντίνο Ραμπίδη

Business Development Manager

T: 210 9984950 / 210 9984876 (direct line), Κ: 6932225531

email: rampidis.k@ethosmedia.eu   

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top