ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Αποφάσεις έκτακτου Δ.Σ. Περιπτερούχων-Καπνοπώλων και Ψιλικών Ειδών

Αποφάσεις του Έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων-Καπνοπώλων και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής

Το Σάββατο, 17/09/2016, συνεδρίασε το Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων-Καπνοπώλων και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και έλαβε τις εξής αποφάσεις:

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδικάτου και ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος κ. Ευάγγελος Παππαγιάννης , να υπογράψουν την σχετική σύμβαση με την εκδοτική εταιρεία ETHOS MEDIA για το νέο περιοδικό μας RETAIL & TOBACCO NEWS TO ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ.
Ενεκρίθησαν όλες οι λειτουργικές δαπάνες για την παρουσίαση του Συνδικάτου και του περιοδικού στην κλαδική έκθεση (Περίπτερο 28Α , Διάδρομος Β).
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς την κεντρική διοίκηση της ΡΟΤΑ Α.Ε. για την δωρεάν παραχώρηση των 21 τετραγωνικών μέτρων του εκθεσιακού περιπτέρου.
Εξουσιοδοτήθηκε το Προεδρείο του Συνδικάτου και ο νομικός σύμβουλος, να καταθέσουν υπόμνημα προς την κυβέρνηση που αφορά την μείωση της φορολογίας καπνικών καθώς και όλα τα αιτήματα που έχουμε για τον κλάδο μας.
Σε περίπτωση που η κυβέρνηση έως και τέλος Οκτωβρίου δεν ικανοποιήσει τα αιτήματα του Συνδικάτου, υπάρχει ρητή εντολή από το Διοικητικό Συμβούλιο να προσφύγουν κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καθώς και σε όλες τις αρμόδιες Ευρωπαϊκές Υπηρεσίες. Ο Πρόεδρος και ο Νομικός Σύμβουλος για το συγκεκριμένο νομικό θέμα θα συνεργαστούν με εξειδικευμένα νομικά γραφεία στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Οι κεντρικές συμφωνίες του Συνδικάτου με την Τράπεζα Πειραιώς και τον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας θα ισχύσουν και θα εφαρμοστούν απ’ αυτές στην έκθεση της ΡΟΤΑ Α.Ε. Γι’ αυτό τον σκοπό οι συγκεκριμένες Τράπεζες και η Εθνική Ασφαλιστική έχουν κλείσει δικά τους εκθεσιακά περίπτερα για να ενημερώσουν το Λιανεμπόριο Καπνικών (περίπτερα, ψιλικά, minimarket) καθώς και όλες τις Συναλλασσόμενες Εταιρείες με τον Κλάδο μας.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα παρευρίσκονται σταδιακά ανα βάρδιες στο εκθεσιακό μας περίπτερο μαζί με τα στελέχη της εκδοτικής εταιρείας ETHOS MEDIA ώστε να ενημερώνουν αναλυτικά όλους τους επισκέπτες. Επίσης, θα υπάρχει η Γραμματεία του Συνδικάτου για εγγραφή νέων μελών.

Όλες οι αποφάσεις πάρθηκαν ομόφωνα.

 

http://www.eea.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top