ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

“Συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ) στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών”.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ) στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών

Αθήνα 20 Σεπτεμβρίου 2016

Η Εθνική Τράπεζα και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.) ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας στα Πρατήρια και τους Εμπόρους καυσίμων-μέλη της Π.Ο.Π.Ε.Κ. καινοτόμες ηλεκτρονικές λύσεις για τη σύγχρονη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Οι λύσεις αυτές ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες καθημερινές ανάγκες λειτουργίας των Πρατηρίων και των Εμπόρων Καυσίμων και περιλαμβάνουν:

  1. Την αποδοχή πληρωμών με κάρτες (χρεωστικές, πιστωτικές, προπληρωμένες), με σύγχρονα και ασφαλή τερματικά i-bankPOSκαι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως: άμεση πίστωση συναλλαγών, άτοκες δόσεις με επιλεγμένες κάρτες, δυνατότητα  προεξόφλησης των άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικών καρτών (κατόπιν αξιολόγησης) για την ενίσχυση της ρευστότητας, καθώς και δυνατότητα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Τράπεζας go4more, με οφέλη τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους πρατηριούχους.
  2. Την αποδοχή πληρωμών με έξυπνες συσκευές κινητών τηλεφώνων και tablet, μέσα από το νέο, ολοκληρωμένο σύστημα mobileπληρωμών και εισπράξεων της Εθνικής Τράπεζας i-bankPay. Toi-bankPay4 Businessείναι μία ειδική λύση για επιχειρήσεις, η οποία ενσωματώνει διαφορετικούς τρόπους αποδοχής πληρωμών (είσπραξη μέσω κινητού με πληρωμή από το κινητό του πελάτη στο κινητό ή το tabletτου πρατηριούχου, πληρωμή από το κινητό του πελάτη μέσω i-bankPOSμε χρήση QRcode, πληρωμή στον πρατηριούχο σε ειδικό εξοπλισμό στην ταμειακή μηχανή του πρατηρίου), με την ίδια υψηλή ασφάλεια και αξιοπιστία που έχουν όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές. Η πίστωση των χρημάτων γίνεται άμεσα στον επιχειρηματικό/επαγγελματικό λογαριασμό του πρατηρίου, ενώ η προμήθεια εκκαθάρισης συναλλαγών είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική.
  3. Την πληρωμή λογαριασμών τρίτων Οργανισμών στο πρατήριο, μέσω της υπηρεσίας i-bankSimplePaySpot, αυξάνοντας έτσι εύκολα και γρήγορα την επισκεψιμότητα και τις καθημερινές συναλλαγές τους. Με την ένταξή τους στο δίκτυο i-bankSimplePaySpot, τα πρατήρια μπορούν, με ειδικό λογισμικό και εξοπλισμό εφόσον απαιτείται, να δέχονται από καταναλωτές με ασφάλεια, εύκολα και γρήγορα πληρωμές λογαριασμών Ενέργειας (ΔΕΗ, Φυσικό Αέριο), Ύδρευσης (ΕΥΔΑΠ), κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet, συνδρομητικής τηλεόρασης ή να προμηθεύονται άυλα προϊόντα, όπως χρόνο καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Η υιοθέτηση όλων των παραπάνω λύσεων είναι άμεση, χωρίς πολύπλοκες προϋποθέσεις και με την υποστήριξη  τόσο της Εθνικής Τράπεζας όσο και της Π.Ο.Π.Ε.Κ σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από την αρχική εγκατάσταση, όπου αυτή απαιτείται, έως την καθημερινή λειτουργία.

Αυτή η στρατηγική συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με την ΠΟΠΕΚ δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις-μέλη της:

  • να αναβαθμίσουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες τους
  • να ενισχύσουν περαιτέρω το ρόλο των Πρατηρίων και των Εμπόρων καυσίμων στην υιοθέτηση των ηλεκτρονικών πληρωμών από το σύνολο της αγοράς
  • να εκσυγχρονίσουν και να απλοποιήσουν τις καθημερινές τους συναλλαγές, μειώνοντας  τα κόστη λειτουργίας της επιχείρησής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:  

Π.Ο.Π.Ε.Κ.:  Τηλ.210 3614995-6,  www.popek.gr

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Τηλ. 181818, www.nbg.gr

 

http://www.popek.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top