ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Προκήρυξη εκλογών του Ο.Ε.Ε. την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Ε.)

Προκήρυξη Εκλογών

Η Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, έχοντας υπόψη:

Α. τις διατάξεις:
> του Ν. 1100/1980, όπως ισχύει
> των Π.Δ. 351/83 και 225/86, όπως ισχύουν

Β. την απόφαση της Λ/84/20-9-2016 συνεδρίασης της Κ.Δ.

προκηρύσσει εκλογές νια την ανάδειξη των μελών της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΣτΑ) και των μελών των Τοπικών Διοικήσεων (Τ.Δ.) των Περιφερειακών Τμημάτων (Π.Τ.) του Ο.Ε.Ε.

1. Οι εκλογές θα διενεργηθούν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 , από 08:00 μέχρι 18:00.

2. Α) Δικαίωμα ψήφου και υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για τις εκλογές των μελών της ΣΤΑ, έχουν τα μέλη του ΟΕΕ που θα εκπληρώσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας συνδρομής του έτους 2015 καθώς και όσοι εγγραφούν στο Ο.Ε.Ε , μέχρι το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.
Β) Δικαίωμα ψήφου και υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για τις εκλογές των μελών των Τ.Δ., έχουν τα μέλη του ΟΕΕ που θα εκπληρώσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας συνδρομής του έτους 2015 μέχρι το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 καθώς και όσοι εγγραφούν στο Ο.Ε.Ε. μέχρι τη Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016.

3. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας θα υποβληθούν στην Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε. μέχρι το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20.00 και πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από απόδειξη πληρωμής ή κατάθεσης του ατομικού παραβόλου υποψηφιότητας , το οποίο ορίζεται σε 2 €.

4. Τα μέλη του Ο.Ε.Ε. που έχουν δηλώσει ότι διαμένουν μόνιμα ή προσωρινά στο εξωτερικό ή κατοικούν στα νησιά των Κυκλάδων εκτός της Σύρου, στα νησιά της Δωδεκανήσου εκτός Ρόδου και Κω , στα νησιά των Σποράδων, στην Ικαρία, στην Λήμνο, στην Θάσο και στη Σαμοθράκη, θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα είτε με αλληλογραφία, είτε αυτοπροσώπως σε Ειδικό Εκλογικό Τμήμα στην Αθήνα ή σε εκλογικό τμήμα της Περιφέρειας όπου ανήκει διοικητικά το νησί τους.

5. Ο ακριβής αριθμός των εκλογικών τμημάτων κάθε Περιφέρειας, τα μέλη που θα πρέπει να ψηφίσουν σε καθένα από αυτά, ο χώρος όπου θα λειτουργήσουν τα εκλογικά τμήματα καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια θα γνωστοποιηθούν με ειδική ανακοίνωση της Κ.Δ. που θα δημοσιευθεί στις εφημερίδες ΝΕΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ.

6. Τα αποτελέσματα των εκλογών θα δημοσιευθούν στις εφημερίδες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΝΕΑ και ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ. Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη των μελών των Τ.Δ. των Π.Τ. του ΟΕΕ θα δημοσιευθούν επιπλέον σε μια ημερήσια ή εβδομαδιαία εφημερίδα των Περιφερειακών Ενοτήτων που περιλαμβάνει κάθε Π.Τ.

Ο Πρόεδρος του ΟΕΕ

Κωνσταντίνος Β. Κόλλιαςhttps://www.taxheaven.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top