ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Απίστευτες εικόνες! Καρέ-καρέ ληστεία σε περίπτερο στο Μοσχάτο με λεία 17.000 ευρώ!

Ληστές με απίστευτη μανία κατάφεραν να ληστέψουν ένα περίπτερο στο Μοσχάτο και να φύγουν σαν κύριοι. Η λεία τους φθάνει στα 17.000 ευρώ αφού δεν άρπαξαν μόνο τα χρήματα από το ταμείο αλλά και εμπόρευμα. Οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας είναι συγκλονιστικές.

Όπως θα δείτε και στο video, οι δράστες φορούσαν κουκούλες και χοντρά γάντια. Αρπάξαν τα χρήματα από το ταμείο και αμέσως έβαλαν στο μάτι τις κούτες με τα τσιγάρα που είχε μέσα στο περίπτερο, προσπαθώντας με μανία, να κλέψουν όσα περισσότερα μπορούν.

Οι ληστές έδρασαν με σύστημα. Ο ένας πετούσε έξω τις κούτες με τα τσιγάρα και ο άλλος τις μάζευε και τις έριχνε μέσα στο αυτοκίνητο.

Στα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας βλέπετε έναν από τους ληστές με το λοστό στο χέρι. Εκείνος απομάκρυνε και τον υπάλληλο για να μπορούν οι συνεργοί του να αδειάσουν το περίπτερο.

Οι θρασύτατοι ληστές κινήθηκαν αστραπιαία. Περικύκλωσαν το περίπτερο και ένας εξ΄αυτών με τον λοστό στο χέρι απείλησε τον υπάλληλο του περιπτέρου.

Αφού αδειάσαν το περίπτερο, ο δράστης με την κουκούλα άρχισε να διαλύει τα πάντα. Τα δυο κομπιούτερ την ταμειακή μηχανή και ο,τι υπήρχε μπροστά του. Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής σε κεντρικό περίπτερο στην περιοχή του Μοσχάτου.

Ο ιδιοκτήτης είναι σε απόγνωση. Δυο ημέρες πριν είχε προμηθευθεί τα τσιγάρα που του έκλεψαν, αξίας13.000 ευρώ.

Στο ταμείο υπήρχε η είσπραξη του Σαββατοκύριακου, ύψους 4.000 ευρώ.

 

http://www.freegossip.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top