ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

Η Philip Morris συνιστά: Κόψτε το κάπνισμα!

Όραμά μας να οδηγήσουμε το κοινό να σταματήσει το κάπνισμα, αναφέρει η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής καπνού στον κόσμο και επενδύει στην ανακάλυψη εναλλακτικών τρόπων καπνίσματος

Η Philip Morris, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής καπνού στον κόσμο, ξάφνιασε τους πάντες, όταν ανακοίνωσε πως το όραμα της είναι να οδηγήσει το κοινό στο να σταματήσει να καπνίζει γενικά. Μάλιστα, η εταιρεία επενδύει στην εφεύρεση εναλλακτικών τρόπων καπνίσματος, προκειμένου να οδηγήσουν σταδιακά τους πελάτες τους μακριά από το κάπνισμα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Αντρέ Καλαντζόπουλος τόνισε ωστόσο, πως η εταιρεία δεν μπορεί να πραγματοποιήσει το όραμα της από την μια στιγμή στην άλλη. Η Philip Morris ελπίζει να σημειώσει σημαντική πρόοδο μέσα στο έτος 2017, οπότε και σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια εναλλακτική μορφή καπνίσματος, η οποία θα είναι είναι ακόμα πιο εξελιγμένη από το γνωστό σε όλους μας άτμισμα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. 

Μάλιστα, η νέα συσκευή φαίνεται πως ονομάζεται «iQOS», η οποία θα θερμαίνει τον καπνό του τσιγάρου, χωρίς να τον καίει, παράγοντας έτσι μια αίσθηση με τη μυρωδιά της νικοτίνης. Δεν θα πρόκειται ούτε για κάπνισμα, αλλά ούτε για άτμισμα.

 

Η συσκευή έχει κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία και σε μερικά μέρη της Ευρώπης, κάνοντας θραύση. Στην Αμερική, ωστόσο, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της το επόμενο έτος.

Η γεύση της νικοτίνης αναμένεται να είναι πιο κοντά στο κάπνισμα, από ότι ήταν με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, το οποίο ήταν ένα βασικό παράπονο των καπνιστών. Υπολογίζεται πως η Philip Morris έχει επενδύσει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια για να μεταφέρει το κοινό σε μια εποχή μετά το κάπνισμα. 

 

http://www.protothema.gr

Κάντε Κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβαστηκαν Πολυ

Vapour2SmokePro Cash & Carry
To Top